Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Cum se face ??

  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se face legatura intre doua receptoare 790-770

    Salutare tuturor ! Am facut un contract la MAX si am cumparat Doua receptoare un Echolite 790 si un Echosmart770,doua splitere WTR-1 wireless va rog sa-mi explicati cum sa fac si ce am nevoie adica soft-loader etc..ca sa pot sa le folosesc independent cu o antena si o cartela.
    Last edited by Pete; 16th June 2007 at 13:14. Reason: Cum se face legatura intre doua receptoare 790-770
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  2. #2
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by genugeo85 View Post
    Mersi fain dar tot nu am inteles nimic,pentru ca nu stiu trebuie sa leg recieverele in loop sau ajung spliterele Rs,plus ca nu gasesc in meniu optiunea Master sau Slave de aceea am intrebat de soft sau ce altceva trebuie.
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  4. #4
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Mai fratilor dar nu va inghesuiti asa sa ma ajutati,ca nu mai aveti loc
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rind trebuie sa precizez ca nu am lucrat cu astfel de splitere doar cu cablu null modem , la Elstar am vazut specificat la aceste splitere in paranteza Globo dar probabil ar trebui sa mearga si la Echosmart . In principiu daca tastezi Meniu urmat de codul 7777 sau 8888 si iti apare meniul cu key sau cu sharing inseamna ca ai soft modificat si poti trece la pasul 2 adica conectezi spliterele la receptoare introduci cartela in Echo 790 , tot la acest receptor intri in meniul de sharing cu careva din codurile de mai sus si setezi master , la Echo 770 intri in acelasi meniu de sharing si setezi slave . Daca ai facut corect ar trebui sa mearga , daca nu merge cauza ar putea fi : distanta intre receptoare prea mare , softurile receptoarelor nu coincid , etc . Da si tu niste detalii cu incercarile tale si stadiul la care ai ajuns . Succes .

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    raks67 multumesc foarte mult problema sa rezolvat,foarte prompt raspuns,am intrat in submeniu scharing -7777 si key edit-8888 multumesc inca o data mai departe ma descurc.
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  7. #7
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca ma-m grabit un pic,totul este inregula legat si softul si alegerea in submeniu Master-790------------Slave 770 dar totusi nu am imagine,distanta intre receptoare este de 4 m ,am nevoie si de legatura loop sau nu ?
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa conectezi un receptor prin loop-ul celuilalt deoarece trebuie sa primeasca semnal de la LNC , prin splitterul wireless primeste doar informatia legata de cartela . Nu ai mentionat ce sistem de lnc-uri ai : cu 1 , 2 sau 3 . In cazul in care ai un lnc pe antena cele doua receptoare legate in sistem loop vor putea viziona programe de pe aceeasi polaritate , mai eleganta ar fi optiunea cu un lnc dublu . Si in cazul sistemului cu doua sau trei lnc-uri cum se cere la MaxTv legarea prin loop nu este o solutie viabila . Antenele pe care le-am instalat eu pt. Max pt. sistem de doua receptoare cu o cartela le-am dotat in felul urmator : am renuntat la lnc-ul pt. Hotbird ( cu acordul clientului ) , am pus doua lnc-uri duble unul pt. Sirius si celalalt pt Eutelsat W2 si prin doua comutatoare diseqc am trimis semnalul la cele doua receptoare , ele astfel devenind independente din punct de vedere al semnalului de la antena . Daca mai ai nelamuriri te voi ajuta . Bafta .

  9. #9
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc,acum stiu ce am de facut,am doar un LNC dar pot sa intorc antena si oricum ma intereseaza numai Sirius,inca o data mutumesc.
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top