Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default help echolite 790-tv cabo

    Am schimbat softul echolite cu ultima versiune 2.85 si nu imi deschide tv cabo cu cheile de pe forumul portughez tuga team care sunt valabile, am observat insa lameniul de chei am 6 randuri pentru cheile nagra 2cu iduri diferite unele cu 004801 si altele cu 004901
    unde as putea gasi pew net cheile complete pt tv cabo?
    singurele buguri observate la versiunea de soft echolite 2,85 de pe croteam sunt:
    a) nu inregistreaza la cautare unele posturi de radio
    b) subtitrarea nu se deschide uneori
    c_) nu deschide unele pagini de teletext
    in rest ok si inca ceva nu imi deschide zone romantica de pe sirius, nu am cheile bune? in rest pachetul romanesc criptoworks de pe telestar merge perfect

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eugencluj View Post
    Am schimbat softul echolite cu ultima versiune 2.85 si nu imi deschide tv cabo cu cheile de pe forumul portughez tuga team care sunt valabile, am observat insa lameniul de chei am 6 randuri pentru cheile nagra 2cu iduri diferite unele cu 004801 si altele cu 004901
    unde as putea gasi pew net cheile complete pt tv cabo?
    singurele buguri observate la versiunea de soft echolite 2,85 de pe croteam sunt:
    a) nu inregistreaza la cautare unele posturi de radio
    b) subtitrarea nu se deschide uneori
    c_) nu deschide unele pagini de teletext
    in rest ok si inca ceva nu imi deschide zone romantica de pe sirius, nu am cheile bune? in rest pachetul romanesc criptoworks de pe telestar merge perfect
    si inca ceva,, daca cu softul vechi bloca imaginea cu cartela originala focus sat, cred ca soft 6,02 cu varianta 2,83 citeste focus sat perfect

  3. #3
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu cheile astea:
    N 4901 00 5493BBDF340D69819D8BD86E62B77BDA ;Tv Cabo N2
    N 4901 01 861EABF1BBCABF8C995B50A0BEDCFA88 ;Tv Cabo N2

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cheile sunt ca al mele dar tot nu le deschide, mersi oricum

  5. #5
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge cu key-le pe care ti le-am indicat si cu 2.85!? Incearca sa opresti alimentarea de la intrerupatorul din spate si apoi sa repornesti. Mai patesc si eu cateodata chestii d-astea cu "scrambled", dar procedand cum am zis mai sus, se rezolva! Daca nici asa nu functioneaza, reintrodu 2.85!

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default tv cabo

    problema este ca sunt 6 randuri de introdus cheile tv cabo, 3 sunt cu indicativul 4801 3 cu 4901.
    si inca ceva unde se introduce cheile pt romantica romania de pe sirius, i mi deschide cele 21 romantica si cele 2 hustler de pe sirius dar romantica romania nu se deschide.parca are ca id scopus.in rest imi deschide pana si canalul MGM de pe eutelsat 10 grade est.plus NBA de pe turksat si E TV de pe panamsat 68,5 est.softul meu este 2,82 nu, 2,85.singurul bug mai grav este la deranjarea canalelor din edit chanels cand refuza sa decodeze uneori, dar la schimbarea doar a 1-2 canale nu apare acest bug

  7. #7
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Exclamation pt eugencluj

    incearca cu versiunea 2.79

    http://echolite.uv.ro/download.html

    rezolva buguurile !

    functioneaza bine cu aceasta versiune

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top