Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: LNB IVACOM

  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default LNB IVACOM

    zilele trecute mi-am cumparat un lnb ivacom de 0,3 dB la un pret destul de piperat 28 de euro.l-am montat dar surpriza merge mai prost ca cel pe care il aveam inainte(un sharp de 0,3 dB pe care am dat 15 euro)nivelul si calitatea semnalului mai slab cu 10%.atunci ma intreb:de ce toata publicitatea asta.sincer eu l-am cumparat din cauza ca am vazut pe forumuri numai pareri bune despre el.e posibil ca sa fi nimerit eu unul mai slab?precizez ca oricum merge mai bine ca alea de duzina(humax,samsung,zodiac etc.)am o parabola ofset de 110 aluminiu,motor digiquest,receptor humax 5400,id digital ci 24.daca e cineva pe forum din zona roma as vrea sa putem face o comparatie de nivel si calitate semnal pe diferite canale.



  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De cnd e Humax de duzin ?

    Sincer am avut si eu un Invacom si avea performantele mult prea apropiate de MTI 0.6 , si l-am dat inapoi .....

    De la un Quality de 49(MTI) la 52 (Invacom) nu mi s-a parut ca si`ar justifica banii , in cazul meu . Probabil in unele zone , acele 3 puncte diferenta sunt vitale , insa in zona mea .... nu .

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB-ul humax de 0,3dB sint convins ca nu are decit 0,5.am montat multe si le cunosc bine.de fapt sint cele mai ieftine eu le platesc 5 euro bucata.nu poti sa ceri mai mult la pretul asta nu?



  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma indoiesc de ambele afirmatii ...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu ma indoiesc de ambele afirmatii!Cred ca nu ai montat corect LNB-ul!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default crede-ma

    l-am montat si pe parabola mea si pe al unui prieten.am incercat sa-l misc in fata in spate l-am rotit,l-am pus si cu susul in jos si degeaba.raminea diferenta de 10%.sincer sa fiu cind am vazut cum e facut ma asteptam la ceva mai mult.ca aspect nimic de zis.lnb-urile humax le cumpar de la www.kalcic.it.am cumparat acum citeva luni alea de 0.4 si cind am dezlipit eticheta dedesupt avea eticheta de 0,5!am facut o comparatie intre alea vechi si asta nou de 0,3 si sint egale 100%asa ca e adevarat.eu vb numai de cea ce am probat eu.



  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai bine cumparai de la Alba2 Cel putin el iti zicea in fatza ca is smenuite : scrie 0.2dB si de fapt sunt de 0.7

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    amice ...te asigur ca e defect...daca o sa mergi cu factura sa ti-l schimbe o sa primesti unul care o sa si functioneze....se intampla dar mai rar sa se mai distribuie si defecte...deci parerea mea e ca acei 10% sunt numai "zgomotul" pe care il are LNB-ul si el de fapt nu receptioneaza nici un fel de semnal...asa ca schimba-l
    asta era doar parerea mea.....
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB-ul functioneaza doar ca e mai slab cu 10% decit sharpul.fata de humax are 8% in plus la calitatea semnalului.defapt acum 6 luni cind am schimbat humaxul cu sharpul am avut diferenta de 18-20 % .sincer sa fiu ma asteptam sa mearga macar la fel cu sharpul.daca e functionant lnb-ul nu ti-l schimba nimeni!



  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca ai luat teapa.produsul original se cheama iNvacom si are pe el si o holograma.probabil ca cei de la care ai cumparat au furnizorul unic si
    principal in hong kong sau,pentru cei mai saraci,in turcia.du-l inapoi si cere banii abea atunci vei primi originalul.in multe cazuri invacom,desi bun,nu-si justifica banii.rezultate bune se obtin cind se cauta sateliti aflati
    la extreme sau atunci cind spotul principal se gaseste la distanta mare fata
    de locul receptiei.noroc,nirolf

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am auzit pana acum sa se falsifice LNB-uri Ivacom> Invacom , gen Panasonic > Panasoanic . Probabil prietenul nostru a scris gresit Invacom ca Ivacom ...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu am facut o experienta prea buna cu Invacom. Si eu l-am cumparat numai din cauza reclamei... Semnal aproape identic intre LNB-ul vechi Toshiba de 0,6dB si Invacom. Mai grav este ca Invacomul are o toleranta de fabricatie f. mare Este original are si holograma pe el.
    Am de gind sa-mi cumpar un Wavefrontier si 4 LNB uri noi. Am citit cite ceva despre LNB SMART de 0,2dB fabricat in Germania. A montat cineva acest LNB? Mie sa nu pic pe bot ca si cu INVACOM-ul.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default SAL

    Invacom functioneaza doar ca e mai bun cu 30% decit mti, ca si Quality de 50(MTI) la 80 (Invacom) mi s-a parut ca si`ar justifica banii , in cazul meu.Verifica sa nu atinga fir central cu masa,si eu am avut o problema cu el,dar l-am instalat gresit acum merge destul de bine,si schimba cablu de antena cu RG11 SI CRESTE CU 20.
    Mai bine cumparai de la ELSTAR

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stimabile eu l-am cumparat de la Elstar (Invacom) si NICIDECUM nu a fost o asa diferenta intre el si MTI , ci Quality : 52 INVACOM - 49 MTI .

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai dreptate numele este invacom,am controlat si are si holograma.oricum pt a ma convinge vreau sa mai cumpar unu de la alt furnitor si sa fac comparatia.peste o saptamina va dau rezultatul.



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top