Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: STRONG 4125

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default STRONG 4125

    Cum se reseteaza parola schimbata ,sau activata accidental?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Parola

    Nu sunt sigur, dar cred ca rezolvarea sta in felul urmator:

    vezi ce serie e receiverul ( 6303xx sau 6304xx)
    vezi ce ai instalat in receiver. Ai patch instalat sau nu. Trebuie sa sti asta.
    Daca ai patch instalat fa un restore.
    Daca nu ai fa un patch- fa un patch ( allcam rar sau pentru d3c )
    verifica daca porneste
    Daca da, stinge-l si fa un restore
    Atentzie ! Daca nu ai nici un patch instalat nu potzi sa faci restore, itzi va da eroare tot timpul.
    Eu am luat in considerare ca ai pus o parola proprie, nu cea clasica 1234.
    Nu se poate intampla nimic cu receiverul.Eu am testat " n " variante de patch si prin restore l-am adus la viatza, chiar blocat fiind.La patchiuire si restore nu ai nevoie de parola caci lucreaza in dos.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default STRONG 4125

    Receptorul are patch dar cum se face restore la el ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tasteaza din telecomanda 1004,trebuie sa mearga!bafta
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default blocaj

    Amice,

    Daca din comanda 1004 nu porneste, da jos de pe ********.com fisierul restore strong dupa concord patch, fa unzip si ruleaza-l. Da comanda restore ( 1 sau 2) bat , in functzie de portul pe care lucrezi, com1 sau com 2 . comanda o dai sub windows cu receiverul stins si dupa ce porneste programul , la 3-5 secunde introduci receptorul in priza. Se va aprinde becul rosu si va ramane asa pana la terminarea aplicatiei. Duapa aia il stingi si-l pornesti normal, introduci transpordere,etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STRONG 4125
    By vexxato in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2006, 08:44
  2. strong 4125??????
    By sacco1 in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 11th April 2006, 18:34
  3. Strong 4125
    By iraj in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th January 2006, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top