Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default nabilosat for dm500

    unde se poate schimba parola la root ?
    nu gäsesc de nici o culoare
    merci fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aoleu , ai dreambox si cauti sa schimbi parola cu telecomanda Rusine

    Deschizi un telnet si .... passwd ....

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Aoleu , ai dreambox si cauti sa schimbi parola cu telecomanda Rusine

    Deschizi un telnet si .... passwd ....
    aoleuuuu asa am schimbat-o panä acum de fiecare datä
    era ´complicat´ sä deschid calcul, sä deschid telnet, sä scriu root, sä scriu ip-ul sä scriu passwd..
    lol

    PS: sä nu mor prost imi spui unde se schimbä din telecomandä dacä esti amabil
    nu de alta, dar nu stie äla a cui este dreamul cu ce se manancä ´telnet´
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E o jignire sa faci asemenea lucru linuxului . Sa scrii din telecomanda o parola de 12 litere iti ia mult mai mult decat a apasa tasta windows , a scrie telnet o 1.1.1.1.100 root **********

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    E o jignire sa faci asemenea lucru linuxului . Sa scrii din telecomanda o parola de 12 litere iti ia mult mai mult decat a apasa tasta windows , a scrie telnet o 1.1.1.1.100 root **********
    de unde stii cä-i din 12 litere ?

    ai dreptate dar stii cä lenesul mai mult aleargä
    )
    PS: acum färä vräjealä stii de unde se schimbä ?
    cä-i dau dreamul la äla inapoi si trebuie sä-i arat unde s-o schimbe
    cä-si prinde omul urechile in calculator
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) nu am pus Nabilosat niciodata si nu ma tenteaza in urmatorii 3 ani sa o instalez
    2) nici la Gemini , unde stiu locatia acelui meniu , nu am schimabt-o niciodata .

    P.S La Gemini e Albastru > 3 > Password

    Adica ai receptor serios cu Linux si tu schimbi parola din telecomanda ca cel cu Echolite ?

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    1) nu am pus Nabilosat niciodata si nu ma tenteaza in urmatorii 3 ani sa o instalez
    2) nici la Gemini , unde stiu locatia acelui meniu , nu am schimabt-o niciodata .

    P.S La Gemini e Albastru > 3 > Password

    Adica ai receptor serios cu Linux si tu schimbi parola din telecomanda ca cel cu Echolite ?
    cam asa cum zici
    nu-i al meu 500
    l-am fäcut la om cu nabilosat pe el si trebuie sä-i arat de unde sä-si schimbe parola cand il dau inapoi
    dacä era gemini pe el stiam unde-i
    lol
    la gemini stiu si eu cä am un 7020
    ms fain pt. convorbire
    mai sap poate dau de apä cu nabilo ästa
    numai bine
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking sal

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    cam asa cum zici
    nu-i al meu 500
    l-am fäcut la om cu nabilosat pe el si trebuie sä-i arat de unde sä-si schimbe parola cand il dau inapoi
    dacä era gemini pe el stiam unde-i
    lol
    la gemini stiu si eu cä am un 7020
    ms fain pt. convorbire
    mai sap poate dau de apä cu nabilo ästa
    numai bine

    nabilo e o super imagine.ti-o recomand si pe 7020.. la mine merge super..e mai stabila decat gp..poti sa o testezi cu incredere.. la mine a fost dragoste la prima vedere..

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe DM500 merge bine dar cind pun radio receiverul cade(ingheata)

  10. #10
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Quote Originally Posted by lyukas View Post
    La mine pe DM500 merge bine dar cind pun radio receiverul cade(ingheata)
    si la 7020, pe nabilo, la radio merge ce merge si apoi "freeze"...
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top