Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default Unlooper pentru alt scop....

    Mai Baieti priceputi... spuneti-mi si mie la ce mai folosesc si eu un Unlooper,acuma dupa ce m-am chinuit si l-am facut de nota 10 pe o placa de cablaj facuta la comanda super,deci inainte l-am facut si eu cu scopul didactic da a citi cartele de Receptoare DVB,nu cred ca mai tine chestia asta si nu vad la ce m-ar ajuta in prezent.
    Daca l-as putea folosi macar sa citesc cartele sim de gsm,si daca da ce soft sa folosesc si acel soft sa-mi recunoasca unlooperul mai precit ATtenity(microcontrolerul)... nu stiu,aici cer un sfat si eu...
    Mersi.

  2. #2
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate am aflat de pe alte forumuri, la incercarea de citire a unei cartele SIM, aceasta se autodistruge... Repet, nu stiu din experienta, am citit pe alte forumuri dedicate mobilelor!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Versiunile vechi de cartele pot fi citite,dar cele noi nu.Cele vechi pana prin anul 2000.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela SIM nu se distruge decat daca intentionati sa o clonati, adica sa extrageti cheia Ki - Subscriber Autentification Key.
    Cartelele versinea Comp 128v1 se pot citi, daca sunt mai vechi de 2001, cele mai noi se pot citi doar cu un artificiu, adica prin ocolirea limitarii pe algoritmul A38 (undeva putin peste 60.000 de incercari ale softului de a determina cheia Ki sunt permise, daca ai noroc il afli, daca nu risti si distrugi SIM-ul sau stai ...).
    Pentru cartele comp128v2, comp128v3 procedura de citire a Ki nu este publica.
    Cartela SIM nu se distruge daca incercati sa cititi orice altceva (ADN, adica agenda din sim, LDN, adica ultimele numere apelate, cheia IMSI, Kc, etc)

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da... asa am facut, am incercat sa extrag KI, si acuma nu mai am semnal.
    Sa dus cartela, asta e.Cu softul lui Dejan am incercat.

    Vreau sa intreb , cu unlooper nu se poate scoate KI, cu ceva soft adecvat pentru el ?
    V-ati jucat careva ?

    thx.

  6. #6
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat cu bancomatul?


  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cartele telefonice romtelecom

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alea de la benzinarie pentru puncte nu merg.Eu am fript una de la Q8.



  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Alea de la benzinarie pentru puncte nu merg.Eu am fript una de la Q8.
    nu
    cardul e doar de acces punctele sunt in server la ei

    am si eu la munca asha ceva pt clientzii fideli.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by v11 View Post
    Mai Baieti priceputi... spuneti-mi si mie la ce mai folosesc si eu un Unlooper,acuma dupa ce m-am chinuit si l-am facut de nota 10 pe o placa de cablaj facuta la comanda super,deci inainte l-am facut si eu cu scopul didactic da a citi cartele de Receptoare DVB,nu cred ca mai tine chestia asta si nu vad la ce m-ar ajuta in prezent.
    Daca l-as putea folosi macar sa citesc cartele sim de gsm,si daca da ce soft sa folosesc si acel soft sa-mi recunoasca unlooperul mai precit ATtenity(microcontrolerul)... nu stiu,aici cer un sfat si eu...
    Mersi.
    pentru cultura mea generala .. este cumva vorba de un t43 si ai luat si atcmega la el?
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    pentru cultura mea generala .. este cumva vorba de un t43 si ai luat si atcmega la el?


    Da.... dar nu am gasit Atmega 2313 , am Attiny2313 dar nu merge cu asta si am vrut sa stiu daca merge in locul lui Atmega88.Deci daca e compatibil exact.






    @costinitalia........................ nu ma intereseaza bancomatele, gogule...... doar sa testez pe sim gsm, daca stii ce-i aia

    thx.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top