Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default MAX TV-ce fel de cam??

    Salutare fratilor,am de gind sa ma abonez l-a MAX ce fel de cam pot sa folosesc pentru cartela Max si daca pot sa folosesc camul pe un Humax 5400z modificat.
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pete View Post
    Salutare fratilor,am de gind sa ma abonez l-a MAX ce fel de cam pot sa folosesc pentru cartela Max si daca pot sa folosesc camul pe un Humax 5400z modificat.
    Nu merge cardul de max in camul incorporat din H5400Z chiar daca a fost modificat! Daca cardul pe care l-ai luat este Viaccess, trebuie sa folosesti un cam Viaccess 4.84 sau un Zeta CAM. Daca ai optat pt card conax iti trebuie un CAM conax v4.0. poti folosi si alte cam-uri multicam dar cardul nu-si va face autoupdate-ul.

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de raspuns de cam am inteles,eu probabil voi cumpara o cartela Max codata in Viacces,dar pot folosi camul Viacces sau zeta in Humax?
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ZETA CAM Blue,
    merge brici.
    Cu stima:
    cico

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria-Arad-Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Multumesc pentru ajutor.
    Oala din doage de stejar,cu aroma de rachie...DIGI+Humax 5400z-Echolite790-770+Max

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si CAm-ul Viaccess merge fara probleme. Testat de mine.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CCCam
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top