Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default Taxa de instalare gratuita pentru serviciile RCS&RDS

  RCS & RDS renunta, din aceasta luna, la taxa de instalare pentru serviciul de televiziune prin cablu, se arata intr-un comunicat de presa. Odata cu eliminarea acestei taxe, clientii beneficiaza de instalarea gratuita a pachetului complet de servicii - televiziune + internet + telefonie. Astfel, achizitionarea celor trei servicii devine mult mai accesibila din punct de vedere al costurilor.

  Pe langa instalarea gratuita a serviciului de CaTV abonatul poate primi, la semnarea contractului (in functie de posibilitatile tehnice si aria de acoperire), si o linie telefonica RDS.Tel cu abonament gratuit si cu sute de minute nationale incluse lunar, pe toata durata contractului - RDS.Tel Conect 0. In functie de tipul abonamentului de cablu ales, utilizatorii pot beneficia de pana la 275 de minute nationale gratuite, in retelele Romtelecom si RDS.Tel.

  "Ne dorim ca abonatii nostri sa se bucure de avantajele care vin odata cu contractarea unui abonament de televiziune prin cablu. Pe langa numarul mare de posturi tv - pana la 72 de canale, tarifele foarte accesibile ce pornesc de la doar 21.4 Ron/luna, abonatii beneficiaza de taxa de instalare 0 Ron si pot primi telefonie gratuita RDS.Tel, cu sute de minute nationale incluse", a declarat Madalin Serbanescu, Brand Manager Televiziune RCS & RDS.

  Valabila in aproximativ 100 de orase la nivel national, oferta se adreseaza tuturor abonatilor care doresc sa beneficieze de serviciul de televiziune prin cablu, internet sau telefonie de la RCS & RDS.

  Compania RCS & RDS ofera pe langa serviciile de televiziune prin cablu RCS si telefonie fixa RDS.Tel, servicii de televiziune prin satelit Digi TV si internet RDS.Net si RDS.Link, deservind in total peste 2 milioane de abonati la nivel national.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default RCS & RDS a anunţat că renunţă la taxa de instalare

  RCS & RDS a anunţat că renunţă, din luna iunie, la taxa de instalare pentru serviciul de televiziune prin cablu. Odată cu eliminarea acestei taxe, clienţii beneficiază de instalarea gratuită a pachetului complet de servicii televiziune, internet şi telefonie. Scopul declarat al companiei este de a face mai accesibilă achiziţionarea celor trei servicii.

  Pe lngă instalarea gratuită a serviciului de CaTV abonatul poate primi, la semnarea contractului (n funcţie de posibilităţile tehnice şi aria de acoperire), şi o linie telefonică RDS.Tel cu abonament gratuit şi cu mii de minute naţionale incluse lunar, pe toată durata contractului RDS.Tel Conect 0. n funcţie de tipul abonamentului de cablu ales, utilizatorii pot beneficia de pnă la 275 de minute naţionale gratuite incluse, n reţelele Romtelecom şi mobile.

  Ne dorim ca abonaţii noştri să se bucure de avantajele care vin odată cu contractarea unui abonament de televiziune prin cablu. Pe lngă numărul mare de posturi tv pnă la 72 de canale, tarifele foarte accesibile ce pornesc de la doar 21.4 Ron/lună, abonaţii beneficiază de taxă de instalare 0 Ron şi pot primi telefonie gratuită RDS.Tel, cu sute de minute naţionale incluse, a declarat Mădălin Şerbănescu, Brand Manager Televiziune RCS & RDS.

  Valabilă n aproximativ 100 de oraşe la nivel naţional, oferta se adresează tuturor abonaţilor care doresc să beneficieze de serviciul de televiziune prin cablu, internet sau telefonie de la RCS & RDS.

  Compania RCS & RDS oferă pe lngă serviciile de televiziune prin cablu RCS şi telefonie fixă RDS.Tel, servicii de televiziune prin satelit Digi TV şi internet RDS.Net şi RDS.Link, deservind n total peste 2 milioane de abonaţi la nivel naţional.

 3. #3
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Da o geana 3 randuri mai jos... http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=50212

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top