Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Discovery şi extinde echipa din Romnia

  Discovery Networks din Europa Centrală, o divizie a companiei de filme documentare Discovery Communications, a anunţat la 23 mai că va crea şase noi posturi n Romnia, pentru programe şi marketing, dorind să valorifice creşterea celei de-a doua unităţi de business, ca mărime, a Discovery din regiunea Europei Centrale, potrivit unui comunicat difuzat de Discovery.

  Extinderea echipelor va permite Discovery să acopere mai bine cerinţele locale de programare şi vizionare.

  n comunicat se mai arată că din 2004, n Romnia vnzările de publicitate s-au triplat, iar vnzările operatorilor de cablu s-au dublat. Ca urmare, contribuţia Romniei la veniturile din Europa Centrală a crescut cu 30% n această perioadă de trei ani. De asemenea, Discovery Networks se va concentra asupra managementului acestui canal, numind un Director de Canal dedicat pentru Romnia. Acest Director de Canal se va concentra asupra creşterii atractivităţii şi relevanţei locale a Canalului Discovery n Romnia.

  Pnă n prezent, conducerea pentru Romnia a fost supervizată de o echipă din Europa Centrală. Discovery a deschis biroul de la Bucureşti ;i a lansat un semnal dedicat pentru Romnia anul trecut.

  Discovery Networks oferă cinci programe n Romnia: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Travel & Living, Discovery Civilisation şi Discovery Science.

  Echipele vor continua să valorifice semnalul dedicat Discovery Channel pentru Romnia, lucrnd cu advertiseri şi sponsori pe contracte non-standard, ca de exemplu programe sponsorizate, stunt-uri şi viniete locale. Agenţia de vnzare de publicitate Cable Direct va continua să reprezinte Discovery n toate contractele sale publicitare din Romnia.

  Kasia Kieli, Vice President & Country Manager, Europa Centrală, a comentat: Regiunea Europei Centrale reprezintă o regiune de creştere strategică pentru Discovery Networks, iar Romnia, fiind piaţa cu cea mai rapidă creştere din regiune, este acum un element principal pentru business. Rolurile recent create vor permite Discovery să ofere clienţilor săi, operatori de cablu şi agenţii de vnzare de publicitate, un suport de business mai bine localizat, pentru a face faţă necesităţilor lor şi, de asemenea, pentru a creşte atractivitatea şi relevanţa experienţei Discovery pentru telespectatori.

  Discovery Communications este compania numarul unu n lume n producţia de programe documentare, ajungnd n casele a peste 1,5 miliarde de oameni, din peste 170 de ţări. Prin televiziune şi media digitale, Discovery nsumează mai mult de 100 de canale la nivel mondial, incluznd Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD. n Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, există 12 mărci Discovery ce pot fi urmărite de 142 de milioane de abonaţi din 105 ţări, cu programe disponibile n 24 de limbi. Discovery Communications este proprietate a Discovery Holding Co. (NASDAQ: DISCA, DISCB), Advance/Newhouse Communications şi a domnului John S. Hendricks, fondatorul şi preşedintele Discovery.

 2. #2
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

 3. #3
  Gold Member Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Posts
  4,738
  Posts Thanks / Likes

  Default

  mai greseste si el ca doar om e! NU?

  eu am gresit cu postari duble de nenumarate ori

 4. #4
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Las ca si el cand te prinde...)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top