Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default Toate receptoarele se pot clona con cable ?

    Toate receptoarele se pot clona con un cable null modem ? Cum se face ?
    Multumesc anticipat

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clona => sens de copiere
    Patch = adaos sw care face receiverul sa functioneze ,, mai bine "
    Cablul null-modem = doua mufe RS232 cu legaturile 2-3 ; 3-2 ; 5-5
    Cum se pune sw pe receiver = PC -> cablul nul-modem -> receiver .
    Fiecare tip de receiver are programul propriu pentru patchuire .
    Daca ai un receiver spune marca/tipul si poti fi ajutat .
    Daca vrei sa cumperi un receiver cumpare Echolite / Globo .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci am un receptor preparat de pe care vreau sa copiez pe altul identic.Marca e nevir
    Multumesc

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu toate receptoarele se pot " clona " cum zici tu , trebuie sa aiba suport soft pt. acest lucru , unele au aceasta optiune in meniu .

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by soporane View Post
    Deci am un receptor preparat de pe care vreau sa copiez pe altul identic.Marca e nevir
    Multumesc
    banuiesc ca tu vrei sa copiezi softul de pe un receptor "preparat" ( adica cu soft patchuit ) pe un altul dar tot acelasi model , daca ai cablul null-modem si softul necesar se poate dar mai bine apelezi la cine ti-a pus softul pe receptorul patchuit sa nu "bulesti" celalalt receptor .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu l am pus dar sunt mai multe receptoare egale Nevir si cum nu am nici un program ca sa pun o lista de canale ,preferinte si restul incerc sa l clonez.

  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by soporane View Post
    Pai eu l am pus dar sunt mai multe receptoare egale Nevir si cum nu am nici un program ca sa pun o lista de canale ,preferinte si restul incerc sa l clonez.
    Man asa cum s-a mai spus nu poti "copia" softul dintr-un receiver in altul direct , legand receiver-ele intre ele prin null modem decat daca exista o optiune in meniuri care sa permita acest lucru .....in lipsa acesteia nu se poate

    De altfel nu am inteles de ce vrei sa faci acesta operatiune , vrei ca toate receiver-ele sa aiba aceeasi lista de canale si nu gasesti un channel editor pt acest receiver sau ai un receiver cu patch pe el iar tu nevand acel patch pt incarcare in celelalte receivere incerci sa il copii din acel reciever

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Austria / Timisoara
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SAB Explorer CISC are optziunea. pornesti parca apasind in acelashi timp pover shi Vol + la recieverul de pe care vrei sa copiezi ( in display apare SEND ALL).....pornesti recieverul pe care vrei sa copiezi shi porneste automat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top