Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Blindscan

  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default Blindscan

    Hi!

    Cind startez programu "Blindscan", da eroarea "SetProcessAffinityMask() Failed!"

    Ce sa-i fac sa mearga?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi radioactivenoise.

    Scimba driverul. Si la mine aparea cu ultimul driver. Cel mai bine merge cu ver. 4.3.0.

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai exact 4.30 folosesc.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact precum zici stailus!
    Merge doar cu ss2 rev 2.3 cel mai vechi. Eu spre exemplu am 2 ss2 rev 2.3 una veche de 4 ani si una doar de 1 an cu cea veche merge perfect blind scan iar cu cea noua nici de-al dreacu, intr-una apare respectivul mesaj indiferent de driverele folosite.

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, de Blindscan lu altxro vorbesc.

    Cu Transponder Finder lu BxS face blindscan, dar de multe ori da eroare la 50% altadata la 98% si atunci pierd tot ce a gasit pina atunci, mai rar cind merge pina la 100%, plus ca transponder finder nu are symrate.fix, pentru corectat symbolrate pe care intotdeauna le gaseste fals, in loc de 27500 27531, in loc de 22000 22031, in loc de 14685 14703, deci depinde de sr cit pune prea mult, nu-i intotdeauna 31.

    P.S.: Am Skystar2 2.3P.

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau nu merge sub 98SE?

    Pe o instalatie proaspata de XP merge, dar nu perfect.

    Ca sa gasesc si sr mici, tre sa pun carrier, nu pe 80 cum a fost, ci pe 560. Am constatat ca daca la carrier nu merg din 80 in 80, atunci gaseste sr false. Si alea sint false care altfel daca la carrier e ceva x80 sint bune. Nici fec nu gaseste la toate Transponderele. Eu cum sint perfectionist si vreau sa gaseasca tot corect, am incercat mult sa schimb din parametari pina a fost sa zicem mai acceptabil. Steps i-am pus pe 1 MHz sa gaseasca tot. A trebuit sa pun si capture band pe 1000 si BW jump pe 1,4, altfel gasea un transponder dublu sau triplu, citiva MHz prea jos, citiva prea sus, numa unde trebe nu.

    Deci parametarii cei mai buni pentru SR pina la >3000 am constatat ca sint asa:
    Carrier 560, QPSK Lock 2500, Viterbi 2500, Capture Band 1000, PLL 60 MHz, Steps 1 MHz, toate sr checked (deci sr mask FFF), si chestia de sub sr mask checked. Un scan pe Türksat a durat cu parametarii astia ceva peste 2200 secunde, dar a gasit mult mai mult de cit cu 80 la carrier, cu care a gasit numa 5 transponderi.

    Türksat nu pentru ca m-ar interesa, ci pentru ca e cel mai bun satellit pentru a testa blindscanu.
    Pun aici sa vedeti ce a gasit, si ca totusi nu e chiar perfect. In sudvestu Germaniei cu 1 m beamu estic nu se prinde, de aia mai multe sint verticale, alea orizontale sint pe beamu s1 sau s2.

    ;Created with BlindScan for SkyStar2 Rev 2.3 (C) 2005 by ALTX
    ;Scanned at 2007-06-05 14:43
    ;
    [SATTYPE]
    1=0421
    2=Eurasiasat 1 (42.1E)

    [DVB]
    0=28
    1=10953,V,5860,56,+
    2=10961,V,3670,NA,+
    3=10967,V,4557,34,+
    4=11466,V,22000,34,+
    5=11729,V,15555,56,+
    6=11753,V,3900,56,+
    7=11779,V,6250,56,+
    8=11804,V,24445,56,+
    9=11839,V,4444,34,+
    10=11851,V,4443,NA,+
    11=11867,V,4444,56,+
    12=11877,V,3750,56,+
    13=11919,V,24445,34,+
    14=11951,V,8800,56,+
    15=11968,V,4340,34,+
    16=11996,V,26000,56,+
    17=12126,V,6665,56,+
    18=12139,V,4444,34,+
    19=12609,V,3700,56,+
    20=12633,V,4800,56,+
    21=12641,V,3799,NA,+
    22=12652,V,3900,NA,+
    23=12659,V,6666,NA,+
    24=12507,H,3899,56,+
    25=12513,H,4400,34,+
    26=12524,H,4250,56,+
    27=12530,H,4444,56,+
    28=12652,H,22501,56,+


    P.S.: Ce vrea sa insemne + dupa fec?

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da domnu altxro nu mai scrie pe aici?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Starbox Scan 1.0.0.3

    Blindscanner pentru posesorii de placi TwinHan:
    http://media7.filewind.com/g.php?filepath=10415


  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cumva si cu skystar2?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RadioactiveNoise View Post
    Merge cumva si cu skystar2?
    Nu merge!

    "• Compatibility : What cards does this work on?
    - Twinhan Starbox VP7021 [ verified working ]
    - Twinhan PCI cards [ unverified, but most 102X should work]"

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aia am observat si eu astazi seara. Il startam, dadea o eroare care numa se auzia, dar nu se vedea, dupa care nu reactiona la nimic. Se putea inchide numa cu task manageru. Este un thsource modificat pentru skystar2 pentru el?

    Dar pentru Blindscanu lu altxro la voi care sint cei mai performanti parametari (care nu neaparat sa scaneze cel mai repede, dar sa gaseasca pe cit posibil absolut tot si EXACT (si frecventa pe MHz de exacta, si SR EXACT, fara +- nu stiu cit)?

  12. #12
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ce nu mai scrie nimeni parametarii lui cu care gaseste aproape tot si EXACT? Sau nimeni nu gaseste aproape tot?

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am placa TwinHan si am facut un test cu Starbox Scan 1.0.0.3.
    Cu antena pe Astra19E am folosit parametrii din poza:


    Am scanat doar polaritatea H, SR=22000 si frecventele din 3 in 3 Mhz.
    Procesul de cautare a durat o ora si rezultatul e acesta:

    [SATTYPE]
    1=0001
    2=StarBoxScan
    [DVB]
    0=32
    1=10770,H,22000,?
    2=10773,H,22000,?
    3=10776,H,22000,?
    4=10779,H,22000,?
    5=10833,H,22000,?
    6=10836,H,22000,?
    7=10857,H,22000,?
    8=10860,H,22000,?
    9=10863,H,22000,?
    10=10866,H,22000,?
    11=10917,H,22000,?
    12=10920,H,22000,?
    13=10923,H,22000,?
    14=10926,H,22000,?
    15=11667,H,22000,?
    16=11670,H,22000,?
    17=11673,H,22000,?
    18=11676,H,22000,?
    19=12513,H,22000,?
    20=12516,H,22000,?
    21=12519,H,22000,?
    22=12543,H,22000,?
    23=12570,H,22000,?
    24=12573,H,22000,?
    25=12576,H,22000,?
    26=12579,H,22000,?
    27=12660,H,22000,?
    28=12663,H,22000,?
    29=12666,H,22000,?
    30=12690,H,22000,?
    31=12693,H,22000,?
    32=12696,H,22000,?
    ; ########## S T A R B O X - S C A N ##########
    ; ######## http://zeosoft.cabspace.com ########
    ; INI-DATE :6/8/2007 - 12:46:33 PM###

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RadioactiveNoise View Post
    Da ce nu mai scrie nimeni parametarii lui cu care gaseste aproape tot si EXACT? Sau nimeni nu gaseste aproape tot?
    Scaneaza cu Setup4PC si alegi chiar ce parametrii vrei .

  15. #15
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai inseamna ca starbox scan nu stie prea multe. Daca gaseste acelasi transponder din 3 in 3 MHz, ar trebui sa se ia dupa sr si sa stie ca in largimea aia de banda sa faca un fine tuning, sau sa incerce din MHz in MHz unde are semnalu maxim, plus ca Astra e simplu, nu ar avea voie sa dureze asa mult.

    Blindscanu lu altxro pentru Astra pot sa las la carrier 80, numa pentru sr mai mici de vreo 13000 tre sa pun la carrier mai mult.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top