Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme VACI-5300

    Am un vaci5300 si imi apare pe display niste semne ciudate, imaginea pe televizor este albastra, am incercat sa-i pun softul original dar nu merge, nu incepe deloc sa faca transferul.
    Oare ce sa-i fac, ce naiba s-a bulit la el.

    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc foarte mult pt. informatii, atat de multe solutii, sunteti extraordinari, fantastic.
    Multumesc pt tot.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu ma poate ajuta nimeni
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  4. #4
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum ai incercat sa faci tranfserul?
    Descrie...
    Ai cablu nullmodem?
    Este in stare de functionare cablul?
    Ai verificat porturile de la calculator?
    Cu ce program ai icercat sa-l incarci?
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Posibil ...

    Foarte posibil ca la origine sa fie o pana de sursa ... asta o poate diagnostica un specialist cu o carte tehnica si un osciloscop ... sau cu o sursa martor !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cablu nullmodem bun, am verificat portul, totul e ok ca am incarcat si un KAON cu soft.
    Humaxu' am incercat sa-l incarc cu HU15, WDN4OAK, nu schiteaza absolut nimic.
    Pe display arata niste bare orizontale si verticale, am verificat tot din sursa si nu are absolut nimic, nici un condensator umflat, absolut nimic.
    Poate fi din sursa? Am omis io ceva? Nu stiu.
    Multumesc
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teoretic ar trebui sa mearga...
    Mai ia odata toti pasii la rand cu calm...
    Si spui ca Humi 5400 din semnatura merge incarcat fara probleme?
    daca da, atunci cu siguranta este o problema din 5300.
    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Humi 5400 mere fara probleme.
    Am sa iau sursa de la 5400 si am so pun pe 5300 sa vad daca mere si invers, ii gasesc eu buba, tre sa-l fac.
    Multumesc mult la toata lumea.
    Spor la bere si la mici ca e tare cald afara.
    In sfarsit putina negreala pi piele.
    Salutare.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat sursele si le-am inversat iar sursa de la 5300 merge fara probleme in schimb am pus sursa de 5400 pe 5300 si tot la fel face, cred ca e ceva din soft, boala sa-l ia daca stiu.
    Ce draq ar putea fi
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai spus ce era mai interesant, si anume ce loader ai? Fiindca 5300 mai recente au alt loader decat 2.08 (sau 2.07) si nu merge bagat alt soft decat daca ii faci treaba ca la 5400Z, adica schimbat loaderul cu un Z-board.

  11. #11
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Nu ai spus ce era mai interesant, si anume ce loader ai? Fiindca 5300 mai recente au alt loader decat 2.08 (sau 2.07) si nu merge bagat alt soft decat daca ii faci treaba ca la 5400Z, adica schimbat loaderul cu un Z-board.
    Corect! si eu am uitat sa te intreb ce era mai important...
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are loaderul 2.08 stiu sigur asta.
    am mai incercat si-mi spune eroare com port. Sa fie comportu la aparat bulit? ca la calculator este foarte bun iar cablu e perfec, probat, testat.
    Cum as putea sa aflu daca e bulit comu si cum as putea sa-l repar.
    Mii de multumiri.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand il pornesti, apare 2.08 pentru cateva secunde? Daca nu apare, e loaderul bulit.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu apare nimic, nu scrie nimic de loader, apare direct ecran albastru.
    Si loaderul cum se ''repara'' Dardware sau software?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  15. #15
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa iti apara ca la 5400...atunci cand il pornesti in 1-2 sec, pe ecran albastru Load 2.08!
    Ultimul firmeware al lui 5300 postat pe croteam este ok?..zic ei oficial...
    Si cu ce program de Humi merge incarcat?
    Tot ca la 5400?
    Thanks!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5300 VACI
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 26th September 2006, 04:10
  2. HUMAX VACI-5300
    By antheon in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th July 2006, 04:32
  3. HUMAX 5300 VACI
    By surendrak in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th July 2006, 11:08
  4. HELP FOR HUMAX VACI 5300
    By snowite in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2005, 12:46
  5. VACI 5300
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 19th January 2005, 02:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top