Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
 1. #1
  Junior Member Master
  Join Date
  Dec 2006
  Posts
  73
  Posts Thanks / Likes

  Default Romtelecom reduce cu 50% serviciile de acces internet

  Reducerea cu 50% a tarifelor pentru serviciile Internet, atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti nu va determina o scadere a veniturilor Romtelecom, afirma Yorgos Ioannidis, seful companiei. "Am facut exercitii similare si in Grecia iar rezultatele arata ca veniturile cresc datorita majorarii volumului, numarului de clienti. Exista economii care se pot realiza la un numar mai mare de clienti si, in plus, si noi vom fi mai eficienti", a declarat Ioannidis pentru ZF.

  Compania a anuntat ca va reduce din a doua jumatate a lunii iunie, pentru clientii noi, cu 50% toate tarifele pentru serviciile de acces la Internet.

  http://www.zf.ro/articol_126184/romt...eniturile.html

  Se anunta razboi mare. Sa-i vad pe aia care au spus ca RTc scumpeste !

 2. #2
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  RTC nu mai scumpeste datorita concurentei, altfel...

  Pot sa tot ieftineasca internetul daca tin potentialii clienti pe lista de asteptare luni de zile...

 3. #3
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2003
  Posts
  3,124
  Posts Thanks / Likes

  Default Mai ietin nu se poate ...

  Va cumparati un SIP Phone ( ~ 200RON ) , va deschideti un cont pe www.internetcalls.com , il alimentati cu 10 euro , configurati SIP telefonul in regim de client Internetcalls .... dupa care vorbiti GRATIS cu SUA si Canada ! vorbiti pana va doare gura !

 4. #4
  Inimos din cale afara Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Location
  in my own mind
  Posts
  10,542
  Posts Thanks / Likes

  Default

  daca ai cu cine vorbi... eu ma intreb cand vor renunta la obligativitatea liniei telefonice adica a abonamentului de telefonie... asta e durerea celor mai multi potentiali clienti.

 5. #5
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jun 2004
  Location
  Romania
  Posts
  280
  Posts Thanks / Likes

  Default Pentru prima dată, Romtelecom scade tarifele

  Pentru prima dată, Romtelecom scade tarifele şi oferă clienţilor săi mai multe beneficii, ca parte a proiectului "Clientul pe locul 1" 27 mai 2007
  · Pentru prima dată în reţeaua Romtelecom: convorbiri gratuite nelimitate cu numai 37 lei pe lună
  · Reducere de 50% pentru Internet: cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă, pentru Internet de bandă largă


  Din 28 mai 2007, Romtelecom oferă clienţilor săi mai multă valoare la acelaşi abonament lunar de telefonie fixă, prin lansarea primei faze a proiectului Clientul pe locul 1. Pentru prima dată în istoria companiei, Romtelecom face o schimbare radicală în ceea ce priveşte abordarea relaţiei cu clienţii săi, după câţiva ani în care şi-a concentrat toate eforturile pentru a deveni o companie sănătoasă din punct de vedere financiar, capabilă să facă investiţii semnificative şi să îşi modernizeze reţeaua. Pe data de 28 mai, reţeaua Romtelecom va fi complet digitalizată, iar compania va începe să îşi recompenseze clienţii cu super oferte, pentru care aceştia nu vor mai avea de plătit nimic în plus faţă de abonamentul actual. De asemenea, clienţii vor putea să facă economii importante cu fiecare factură.

  Primul pas către schimbare este să înţelegi. Ce am înţeles eu în cele câteva luni de când am venit la Romtelecom este că a sosit timpul pentru clienţii noştri să beneficieze mai mult de serviciile noastre. Am fost atenţi în tot acest timp la nevoile şi aşteptările lor. Am reuşit să echilibrăm compania şi să o facem mult mai eficientă. Suntem acum capabili, din punct de vedere financiar, să le oferim clienţilor noştri mai multă valoare pentru banii pe care îi alocă utilizării serviciilor noastre. Clienţii se aşteaptă să ne pese de ei şi nu vom spune doar că facem asta, ci o vom dovedi cu fapte concrete. Aceasta este misiunea proiectului Clientul pe locul 1”, a declarat Yorgos Ioannidis, Directorul General al Romtelecom.

  Toţi clienţii vor fi informaţi personal despre noile tarife pentru abonamentele de telefonie fixă, care vor intra în vigoare începând cu data de 28 mai.

  Un nou abonament va fi introdus începând cu aceeaşi dată, Confort Nelimitat. Acesta va permite apeluri gratuite nelimitate, indiferent de palierul orar, în reţeaua Romtelecom, pentru doar 11,2 euro pe lună – aproximativ 37 lei (fără TVA). În plus, clienţii care vor opta pentru transferul la noul abonament Confort Nelimitat vor beneficia de o reducere de 33% pentru apeluri către numere de telefonie mobilă din România – tariful ajungând astfel la numai 9 eurocenţi/minut, fără TVA. Comparativ cu ofertele foştilor operatori monopolişti din Europa, abonamentul Confort Nelimitat oferit de Romtelecom are cel mai mic preţ din întreaga Europă.

  Toate celelalte abonamente includ acum extra beneficii, ca, de exemplu, convorbiri gratuite nelimitate, în afara orelor de vârf, în reţeaua Romtelecom (Confort 50, Confort 200) sau tarife reduse pentru apeluri efectuate în reţeaua Romtelecom (Confort Standard). Toate abonamentele asigură tarife reduse pentru apeluri internaţionale efectuate către reţelele de telefonie fixă din toate tările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Elveţia, Israel şi Islanda, precum şi către reţele de telefonie fixă şi mobilă din SUA şi Canada. În ceea ce priveşte abonamentul social, valoarea acestuia scade de la 4,9 la 3,9 euro/lună, fără TVA, iar toţi pensionarii care au un venit lunar sub 180 RON pot solicita acum acest abonament. Pentru mai multe detalii cu privire la noua ofertă Romtelecom pentru serviciile de telefonie fixă, se poate consulta anexa ataşată, referitoare la telefonia fixă.

  Schimbarea abordării Romtelecom se reflectă şi în zona serviciilor de Internet. După cum se ştie, în ultimii ani, Romtelecom a devenit un important furnizor de Internet de bandă largă, înregistrând în prezent peste 160.000 de utilizatori ClickNet. Având în vedere interesul ridicat al clienţilor faţă de serviciile de Internet oferite de companie, preţurile pentru acestea vor scădea.

  O nouă promoţie pentru serviciile ClickNet va începe de la jumătatea lunii iunie, acestea devenind şi mai accesibile pentru clienţi: cel mai mic tarif actual pentru Internet de mare viteză de la Romtelecom, bazat pe tehnologie ADSL, va scădea la numai 7,5 euro (fără TVA), jumătate din preţul de listă anterior. Aceeaşi scădere va fi operată pentru toate abonamentele lunare la Internet prin ADSL:


  Produs Tarif de listă
  (fără TVA) Mai puţin cu
  50%
  Noul tarif promoţional
  (fără TVA) ClickNet 512 Light 15 Euro 7,5Euro ClickNet 1 Mbps 19 Euro 9,5 Euro ClickNet 1,5 Mbps 25 Euro 12,5 Euro ClickNet 2,5 Mbps 35 Euro 17,5 Euro ClickNet Business 4 Mbps 79 Euro 39,5 Euro Promoţia va fi valabilă până la sfârşitul lunii august pentru noii clienţi ClickNet.

  La începutul lunii iulie, valoarea abonamentelor la Internet va fi aliniată noilor reduceri tarifare pentru toţi clienţii ClickNet existenţi.

  Noile tarife şi beneficii vor fi de asemenea aplicate şi clienţilor care utilizează pachete combinate (telefonie şi Internet) şi se vor traduce prin minute gratuite nelimitate, indiferent de palierul orar, în reţeaua Romtelecom, şi prin economii de până la 17,7 euro pe lună. Pentru detalii, se poate consulta anexa ataşată, referitoare la Internet.
  În ultimii doi ani, Romtelecom a adăugat clasicei oferte de telefonie fixă, Internet de bandă largă bazat pe tehnologie ADSL şi televiziune digitală, prin brandul Dolce. Cel mai nou produs din portofoliul companiei, Dolce a adunat peste 200.000 de clienţi în primele 5 luni de la lansare, peste 90% dintre clienţii Dolce mărturisind că ar recomanda acest serviciu şi altor persoane.

  Sursa: http://www.romtelecom.ro/ro/companie...ima_data_.html

 6. #6
  Moderator Expert
  Join Date
  Sep 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  6,980
  Posts Thanks / Likes

  Default

  celenheine, daca te uitai putin vedeai ca e plin forumul de anuntul asta postat de 10 ori peste tot.
  SHALOM

 7. #7
  Modest Member Teacher
  Join Date
  Nov 2006
  Posts
  138
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by isr2002 View Post
  celenheine, daca te uitai putin vedeai ca e plin forumul de anuntul asta postat de 10 ori peste tot.
  Scuze.

  Mea culpa.

  Respect.


 8. #8
  Member Mentor
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  bacau
  Posts
  632
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Era si timpul ca RTC sa scada preturile la telefon si net(adsl) !
  FOCUS-UPC;RCS-digital cablu;Digi Net;Digi mobil;BAYERN MUNCHEN &ACMILAN;
  .de

 9. #9
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2003
  Location
  crisana
  Posts
  1,806
  Posts Thanks / Likes

  Default

  pina la Craciun vine ADSL 8 mega...

 10. #10
  Gold Member Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Posts
  4,738
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs up

  Quote Originally Posted by cableguy View Post
  pina la Craciun vine ADSL 8 mega...
  asta va fi inceputul sfirsitului
  .
  .
  .
  IPTV

 11. #11
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Exemplu Franta : IPTV , DTH . Rezultatul 0-1 . Toti au Canal Satelite Numerique , si TPS , iar IPTV este slab urmarit desi este gratuit , la pachet cu internet si telefonie .

 12. #12
  Gold Member Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Posts
  4,738
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by ********* View Post
  Exemplu Franta : IPTV , DTH . Rezultatul 0-1 . Toti au Canal Satelite Numerique , si TPS , iar IPTV este slab urmarit desi este gratuit , la pachet cu internet si telefonie .
  Astia zic altceva:

  1.)European IPTV market booms
  Subscriber total to double in 2007

  LONDON — The European market for IPTV will double in 2007, according to media analysts Screen Digest.
  The research examines the 54 existing IPTV services across Europe, of which 19 are in the U.K., France, Italy, Germany and Spain.

  IPTV is the fastest growing pay-TV platform by far, outstripping all other platforms combined, says Screen Digest.

  It predicts that subscriptions to IPTV services across Europe will almost double from 2.9 million in 2006 to 5.6 million in 2007.

  Almost one million of these new subscribers will be in France.

  Subscription revenues from IPTV will surge from Euros 470 million ($691 million) to more than $1.47 billion.

  Main reason for the growth is that services are being run by established names like British Telecom — which recently launched BT Vision in the U.K. — and Orange, Telefonica, Deutsche Telecom and Telecom Italia.
  (Source: aici )

  2).IPTV increasingly popular in Europe
  Europeans turning on and tuning in to internet TV
  11 May 2007

  Almost half of Europe is now tuning in to internet TV, according to an independent survey commissioned by Motorola.

  The increased take up of broadband services; faster speeds and viewers wanting more freedom and choice has lead to a boom in the number of major broadcasters putting their programmes online.

  The BBC and ITV follow Channel 4, which launched its internet television service 4oD in December last year. It is estimated that more than a million people have already used the service.

  The BBC's iPlayer service, which will allow viewers to watch programmes such as Dr Who online, was given the green light at the end of April. The storage window for TV catch-up over the internet has been set at 30 days from the day of download. ITV also joined the race swiftly after the BBC's announcement.

  A revamped ITV.com will offer live streaming of ITV’s channels, a 30-day catch-up service, an archive of old shows, and other content that will be exclusive to the site.

  Unlike Channel 4 and the BBC service, people will not have to download software to access content. In the first instance, ITV has promised live Champions League, UEFA Cup, Rugby World Cup and Tour De France coverage on the site and will make money from the venture by advertising.

  This means viewers will have to put up with adverts at the beginning of its shows, as well using clickable video ads, show sponsorship and banner ads on the site. ITV1, ITV2, ITV3, ITV4, CiTV and ITV Play have all been mentioned by likely candidates to be streamed online.

  Meanwhile video-on demand provider Joost, which is currently only in beta format and open to testers and people they invite to the service, is expected to go public within the next few months.

  Viewers of this service can watch up to 150 channels on demand as Joost has content deals with Sony Pictures Television, CNN, Warner Music (WMG), Viacom, CBS, and Turner Broadcasting. This gives people the chance to watch old television programmes such as Starsky and Hutch and Charlie’s Angels and comedy Adult Swim which will be provided by Turner, a division of Time Warner.

  Although the service is free to use, revenue is also generated by adverts that will be featured during film content, the service is completely free.

  However, users might need to check their internet provider's usage policy before using the service, as some people could find themselves exceeding download limits.

  (Source: aici )

  3).Europe’s first high definition TV service over the Internet

  Europe’s first high definition Internet TV service went live in the Netherlands during the FIFA World Cup.

  IPTV set-top box firm Amino has been selected by Lijbrandt Telecom BV to supply its STBs for the first ever high definition (HD) IPTV service in Northern Europe.

  The service was rolled-out in time for World Cup football matches and as well as HDTV, the service will also offer triple-play functions such as Internet access, TV and telephone services via a broadband connection.

  Lijbrandt has created a network for this service with investment of €150-200m. It hopes to have 120,000 subscribers within three years.

  “With World Cup matches attracting the interest they do, it was a great time to be able to roll out our service,” said Niels Jonkman for Lijbrandt Telecom.

  Lijbrandt’s service shows more than fifty channels, three of which are currently in HD (including World Cup coverage). However, this Autumn, the BBC will provide three more channels - The Discovery Channel, Animal Planet and the National Geographic channels, all in HD.

  (Source: aici )

 13. #13
  Junior Member Master
  Join Date
  Dec 2006
  Posts
  73
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Se pare ca si UPC face miscari in pachetele 2P si 3P.

 14. #14
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2003
  Location
  crisana
  Posts
  1,806
  Posts Thanks / Likes

  Default

  a racnit leul de s-a trezit si ursul...oare ce va face vulpea?

 15. #15
  Inimos din cale afara Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Location
  in my own mind
  Posts
  10,542
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Oare o sa asistam la o "decadere" a satelitarului? Hm!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top