Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu canalele de pe TP 1 - 12563 Ghz de la Digi

    Majoritatea canalelor de pe TP1 12563 Ghz de la Digi nu merg. Imi apare mesajul "Canalul nu functioneaza".

    Mentionez ca am semnal 98% pe transponderul respectiv.
    Toate celelalte canale merg fara probleme.

    AXN Crime care e pe acealasi transponder merge fara probleme.

    Stie cineva care ar putea fi problema ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca unele canale au fost mutate pe alte transpondere......

    Se adeveresc zvonurile lui Fanta ?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce canale ai vrea sa mearga si nu merg?
    SHALOM

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca erau TVR 1, B1, National si erau pe 12563 si am facut o rescanare si merg dar pe alta frecventa.

    Acum merg toata dar unele sunt pe alt transponder... cel putin asa apar la mine.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVR1 cu B1 cu tot e pe 12678 H de cand ma stiu care e TP1

    Zicetiva si voi o polarizare la 12563 H,V
    12563 V e TP cu AXNurile.

    ar fi bine sa cititi si voi de pe forum inainte sa postati prostii
    Last edited by szili_boy; 27th May 2007 at 14:51.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca receiver-ul mea a luat-o razna.....

    Nu am dat importanta ce canal pe ce frecventa e pana aseara cand am vazut ca nu merg unele canale.

    Imi erau dublate mai multe canale si apareau pe frecvente diferite
    Printre cele care nu mergeau mai era si MTV-ul.

    A trebuit sa revin la setarile fabricantului deoarece TP 1 imi aparea cu frecventa mentionata de mine in topic adica 12563. Intr-adevar dupa ce am revenit la setarile fabricantului frecventa 12563 e acum asociata la TP5.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AXN-urile de pe 12563 14V - mergeau...

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dap, daca nu ma insel ai Hyunday.Deja sunt bolnav de acest bug a receiverului.
    hai ma DIGI baga si tu un soft super bun care nu joaca cu TPuri.
    conservele ar fi bune daca ar avea "sardinie" buna inauntru

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hyunday am si de azi dimineata de doua ori mi s-a intamplat sa imi sara de pe un canal pe altul..... cred ca incepe sa-si dea duhul desi nu are mai mult de jumatate de an

  10. #10
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da intradevar din cand in cand le mai incurca mai ales daca il mai si fortezi un pic o sa mai avem de asteptat pana la un soft bun.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si dreamul face figuri,nu inteleg ce cit de bun ati vre sa fie un receptor in custodie.Acum citiva ani nu va-ti mai fi plins...credetima
    Cum il fortati mai mult cum ajungeti la garantie,sau disperati instalatorul cu telefoane ca numai merge...bla bla bla

  12. #12
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default receptoare legate in loop

    am doua receptoare digitv conectate in loop. problema ca la unu dintre ele nu imi merge transponderul cu protv, acasa, ngc, etc.
    ce trebuie facut?
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa dai restore factory settings .... in ultimele doua ziel un prieten a patit la fel ca mine pe un Hyunday twin si dupa ce a dat restore factory settings toate canalele si-au revenit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top