Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
 1. #1
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default Cosmote a facut rost de 1 milion de clienti noi in doar 4 luni de zile

  Cosmote Romania a ajuns la o cota de piata de cca 10% la finele primului trimestru al anului 2007, in urma unei cresteri record a bazei de clienti, cand operatorul a inregistrat 633.420 de noi utilizatori, dintre care 12% utilizatori de servicii cu abonament, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

  Compania a anuntat in aprilie 2007 depasirea pragului de 2 milioane de utilizatori, inregistrand 1 milion de clienti noi in numai 4 luni de zile. Cosmote Romania a avut cea mai importanta evolutie a numarului de clienti din cadrul Grupului Cosmote, contribuind in proportie de peste 60% la numarul de noi utilizatori castigati de Grup in primul trimestru al anului. In prezent, Grupul are peste 12.2 clienti la nivel regional, in cele 5 tari in care desfasoara operatiuni.

  Rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2007 arata ca veniturile s-au ridicat la 27.4 milioane euro, in crestere cu 350% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand compania a inregistrat venituri de 6.1 milioane euro. Mai mult, rezultatele inregistrate indica o crestere graduala a veniturilor in fiecare trimestru. Evolutia financiara pozitiva indica o valoare a EBITDA in crestere cu 14.2% fata de primul trimestru al anului 2006, atingand -10.5 milioane euro. Pierderile nete sunt in scadere, ajungand la -18.6 milioane euro

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Au uitat sa scrie in advertorial ca acei clienti se numesc cartelari .


  Daca in reclama spun asta :"Pierderile nete sunt in scadere, ajungand la -18.6 milioane euro" imi imaginez cat e in realitate ....

 3. #3
  Senior Member Expert
  Join Date
  Feb 2007
  Location
  Prahova
  Posts
  1,162
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sa fim sinceri si sa recunoastem ca au avut o campanie publicitara foarte agresiva iar in magazinele partenere Cosmote intodeauna vezi pe cineva care se aboneaza , iar oferta de telefoane este cea mai tare din piata

 4. #4
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @KB or fi cartelari insa majoritatea fac cel putin o reancarcare pe luna. Nu zic ca asta ar aduce un profit pt Cosmote care mai are mult de lucrat pana sa ajunga pe plus insa eu ii admir pentru faptul ca in sfarsit o companie de telefonie mobila ofera minutul in retea la pretul adevarat nu ca Org si Voda care pun si la apelurile in reteaua proprie tariful de interconectare. Eu oricum mi-am facut abonament la ei si am 500 min+500 sms-uri pe viata cu doar 10 lei + 20 lei(abonament cu 30 minute nationale). Sa vezi luna trecuta cand mi-a venit factura detaliata cu 18 pagini(9 file) si m-a costat doar 29,9 lei si mai puteam sa vorbesc 22 minute nationale, 20 minute Cosmote si sa trimit 30 sms-uri Cosmote( astea ar mai fi adaugat vre-o 2 pagini la factura) iar pretul facturii ar fi ramas neschimbat.


 5. #5
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cum e posibil ca o firma de telefonie mobila din UE , in anul 2007 sa nu aiba roamimg cu Franta ?
  Adica Cosmote Romania . Daca mergi in Franta de exemplu (probabil si in alte tari apropiate) , in cel mai bun caz poti fi apelat , dar nu poti apela pe nimeni . Ce porcarie mai e si asta ?

  http://www.cosmote.ro/ro/roamingPric...=2&network=all


  Serviciul Roaming One iti permite sa folosesti cartela Cosmote pentru a primi apeluri si mesaje scrise si pentru a trimite mesaje scrise chiar si atunci cand te afli in strainatate, in retelele operatorilor cu care Cosmote a incheiat acorduri de roaming.
  Cu serviciul Roaming One nu vei putea initia apeluri si nici nu vei avea acces la Casuta Postala.

  Asta e Roaming One . Mai exista Roaming Plus . Dar la asta nu exista roaming deloc cu Franta, cu nici o retea . E posibil ? Da . Cosmote ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top