Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355ev(din nou probleme)

    Am incercat sa instalez noul patch ''concord'' peste cel vechi (v1.02);procedura cred ca a fost corecta:am pornit programul,am bagat receptorul in priza si ... eroare. Cablul ''nul-modem'' este in regula ,surpriza a aparut cand am incercat procedura de restore (descarcata din sectiunea ''STRONG'') finalizata cu acelasi rezultat: eroare.
    Am de a face cu o problema interna a receptorului sau patch-ul ''Concord'' este atat de bine ''infipt''(....) de nu pot sa-l mai dau afara?
    Dupa procedurile de mai sus Concord-ul merge bine-merci, singura chestie care l-a afectat a fost resetarea receptorului.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De obicei cind pui Concord peste soft deja patch-it da eroare . O recomandare generala a nu se folosi calculatoare rapide .Aceleas probleme am patit si eu saptamina trecuta cind am folosit alt calculator de recomandat sa fie pina in 500Mhz. Iar restore de aici merge sigur l-am testat pe mai multe receptoare.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Prietene ...

    Prietenul nostru este tributar unor ... legende !
    Instalarea unui patch folosind interfata seriala nu are nici o legatura cu performantele calculatorului, marca acestuia sau varsta bunicii !
    Instalarea unui patch Concord , dupa un alt patch Concord , se supune unor reguli :

    1. se poate face "upgrade" caz in care autorii dau niste reguli de compatibilitate cu versiunile precedente .. din care cauza , pentru simplitate am recomandat o instalare de la zero ! evident pierzind setarile

    2. instalare de la zero : nu are dependente de versiunea precedenta dar daca totusi intimpinati greutati folositi o procedura de "recover" dupa patch Concord si totul va fi bine !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 4355ev - HELP
    By armandino in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 3rd June 2006, 04:17
  2. HELP - NBA+ -STRONG 4355ev WITH CONCORD
    By zarenis in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 12th November 2005, 09:23
  3. Otv 1W probleme?
    By lombyl in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th October 2005, 23:00
  4. Probleme LNB ?
    By satfoot in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 3rd June 2005, 17:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top