Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 1 Cluj preluata de pe Digi ?

    E o furtuna+ploaie in Cluj la aceasta ora , si butonand pe cablu sa vad care canale merg si care nu , printre cele care se taraiau cu greu , era si Antena 1 . Surpriza a fost sa vad meniul de Hyundai pentru cateva fractiuni de secunde , urmat de barele colorate cu sigla Antena1Cluj .

    Care e logica celor de la Antena 1 Cluj de a prelua Antena1 Bucuresti de pe Digi si nu de pe 16Est , de pe antena lor de 3 metri ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NT-RO
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stai linijtit ca si in piatra neamt e lafel cu prima tv unde emitea prima tv neamt si dupa a aparut tele m plus ... la furtuna de asta seara am vazut cum apare meniul de la digi cu no signal

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi situatie am observat si la Antena 1 Oradea...la un moment dat chiar a fost aproape o zi intrega Nota 10 pe ecran...e clar ca tot de pe conserva il preiau si aici desi au in dotare o antena gigantica de 3 metri fixata extrem de bine...probabil a ramas fixat pe 10 Est acolo de unde transmitea anii trecuti Antena 1...

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , se pare ca Antenele sunt preluate de la Digi si de multi cablisti , poate e ceva smecherie , sa aibe cat mai putine receptoare PoVu activate , sa plateasca cat mai putin la Scientific Atlanta .... Cam la fel cum face si Digi cand declara nr de abonati , mai putini pentru a plati taxe mai putine .

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt putin cam offtopic dar sper ca regele sa nu se supere , aseara la Ploiesti a fost o furtuna teribila in jur de ora 23.30 normal ca toate programele transmise pe cablu( upc ) au picat trecand in revista ce a mai ramas de vazut am observat ca pe canalul primatv era o imagine cu meniul unui receptor cu sigla boomtv . Oare upc i-a semnal de la booom ? Curios ca singurul satelit care inca mai avea ceva semnal la mine era Thor 3 satelitul de pe care emite si focus . Se pare ca preluarea unor programe de pe platformele DTH este la moda si la cei mari .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena1 cluj a avut antena de pe 16 dereglata. de aceea au trecut pe digi.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    On the move
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Da , se pare ca Antenele sunt preluate de la Digi si de multi cablisti , poate e ceva smecherie , sa aibe cat mai putine receptoare PoVu activate , sa plateasca cat mai putin la Scientific Atlanta .... Cam la fel cum face si Digi cand declara nr de abonati , mai putini pentru a plati taxe mai putine .
    Nu-i niciun fel de smecherie,e un fel de backup.Firmele care se respecta au asa ceva(cele de cablu).Pina la rezolvarea problemelor se trece pe rezerva.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top