Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Linux POWER,Symbian power Master
  Join Date
  Apr 2006
  Location
  Arad
  Posts
  54
  Posts Thanks / Likes

  Default Satellite finder si transpondere

  Am şi eu o mică īntrebare am văzut mai nou că şi la unele receivere printre specificaţii apare chestia asta "Signal strength bar for digital transponders" dar īnainte transponderii erau analogici ? pe vremea semnalului analogic ? şi cel mai important am şi eu nişte sat findere dar chiar alea cele mai de bază adică sunt cu indicator cu ţagără si semnal acustic şi sunt īntr-un dubiu dacă eu găsesc semnal digital sau numai semnal analogic cu ele ? Altă īntrebare ar fi daca satellite finderul meu nu gaseste semnal digital care altul mi l-aţi recomanda ? L-am văzut şi pe cel de la Elstar dar avānd īn vedere că nu mă ocup de afaceri cu sateliţi ci e doar un hobby m-am gāndit că m-aş descurca şi cu unul ca cel de la tehnicb http://www.tehnicb.ro/design/telemann1600.htm, Frumos microbul ăsta cu sateliţi de abia aştept să mă mut la casă să am vizibilitate full la sateliţi

 2. #2
  Linux POWER,Symbian power Master
  Join Date
  Apr 2006
  Location
  Arad
  Posts
  54
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hmmmm digital sau anlogic ? aceasta e marea intrebare

 3. #3
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2003
  Posts
  3,124
  Posts Thanks / Likes

  Default Mai frate ...

  Scula de la TehnicB este una profi ! n-ai nevoie ca amator de asa ceva ...eu am un satfinder din categoria ceea ami simpla indicator de nivel si semnal acustic ... este o scula excelenta pentru a gasi satelitul si un reglaj grosier al antenei ! ea insumeaza totalitatea semnalului ce vine de la un satelit ... ma ajuta sa ma pozitionez ... dupa care cu un receiver si un monitor de control obtin maximul ! Este adevarat ca un satfinder basic este grosier ...ca nu face un acord pe transponderul sau satelitul dorit din grup ( AStra si Hotbird sint un roi de sateliti ! usor decalati intre ei ) ... dar la nivel de amator scula este ok ! simpla, comoda si in general eficace !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top