Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Problema AltDVB

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Timisoara
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema AltDVB

    Salutare natiune.

    De multe ori cand inchid altdvb-ul imi apare eroarea asta:Error in DvbEngine_Free()
    Ma poate lamuri si pe mine din ce cauza este?
    Multumesc anticipat si o zi minunata sa aveti.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Smile Sfat...

    ...si la mine aparea mesajul. Dezinstaleaza-l si instaleaza din nou cu noul vPlug. Acum la mine merge brici si nu mai am problema asta.
    Bafta,
    James.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Timisoara
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de informatie. Vplug-ul nou este 1.7.1.1 ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Default ...continuare...

    ...yeap...

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Timisoara
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reinstalat. Sa vad daca mai face figuratii!

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnule Senior Member.

    Cu respectul cuvenit,indraznesc sa va rapesc din timpul dv. pretios, citind aceste rinduri. Am probleme cu ALT-DVB.

    Sunt un "amator" in receptiile prin satelit. Am o antena offset motorizata 1,8x2,0 m. fibra,o placa SkyStar 2 PCI 2.6 V din 2004,un calculator AMD Sempron,Procesor 3000+,1,84Ghz,512 Mo,Windows XP Profesional 2002.Probleme :
    1.-Dupa ce automat a luat marea majoritate a canalelor pe un satelit,si vreau sa introduc manual alte frecvente noi,nu le mai ia, sau da afara din lista principala alte canale.Ex: Pe EUT.W2,ia pe automat 512 canale. Vreau sa introduc o frecv. noua, o introduc in memorie,dau "Scan",listeaza zece canale,dau "Update",ia canalele noi (zece),si elimina zece canale din lista principala.
    2.-Nu ia toate canalele unui transponder.Ex: THOR,frecv. 12399 H ,in lista principala nu ia CCTV 9,dar il ia in PIP Channale. Idem 12169 H, ia doua canale(CTN siTelestar) in lista principala,iar restul in PIP Ch.
    3.- Cum se pot numerota canalele in lista principala, de la 1 la....cum se putea la Prog. DVB ?
    4.-Cum se pot permuta canalele in lista principala ?
    5.-Cind deschid PIP 1 si PIP 2(sau numai unul).si dupa vizionare vreau sa le inchid pe rind, se blocheaza tot si apare "End Program- ALT-DVB"
    6.-Imaginea este mai mica pe orizontala atit in "Full Screen" cit si in fereastra de vizionare imagine.
    7.-Doresc sa-mi spune-ti: daca setez "DC Config."ce trebuie sa apara(sau sa fie scris) in cele sase ferestre ale Direct Show(Automatic) ?
    8.-Citeodata se blocheaza tot si apare o fereastra cu urmatoarele:
    --------------------------------------------------------------------------------
    ALT-DVB
    Access violation at address 03906B4C in module DVB AvSrc.ax'. Read of address D4AAAF5C
    OK
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Ce ar trebui sa fac?
    9.-Daca mai "merge": PREMIERE,TPS, Cabo,etc.,pentru ca am si un reciver cu pach!
    Multumirile mele daca aveti timp sa-mi raspunde-ti!
    Astept orice raspuns autorizat si pertinent,cu multumiri anticipate!

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0. Ei, nu e nevoie de chiar atatea "politeturi".
    9. Merg Premiere, TPS, Polsat... inclusiv cu AltDvb si vplug
    7. La mine arata asa (cu Cyberlink.PowerDVD instalat in calc.):

    3,4 .Nu cred ca se pot numerota si permuta, in schimb se pot grupa in functie de o multitudine de criterii.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnule SLAman,


    Va multumesc de amabilitate! Poate si altcineva,daca are cunostinte si vrea, astept lamuriri la punctele 1,2,5,6,8.
    Asi mai dori un ex. concret de introducerea cheilor ptr. TPS, etc.

    Multumiri anticipate!

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va doresc tuturor Sarbatori fericite si LA MULTI ANI !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    prin eu
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru intrebarea 6:foloseste o rezolutie mai mica(adica 1024x768 pixel(la pc))asta in cazul ca transmisia se face pe 4:3.Si o sa ai ecran plin.In functie de monitorul pe care il folosesti.La intrebarea 4 & 3:vizeaza ca favorit si adauga la denumire (exemplu: vox(canal).rescri numele :1vox) cu1...11.Si o sa vezi doar canale pe care le doresti adica cele din favorit. Nu uita sa selectezi in AltDVB filtru favorite (sunt 2 moduri ).Si pentru toata natiunea LA MULTI ANI.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top