Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme router belkin F5D5231

    Buna am si eu o problema cu routerul din titlu, am internet prin rds si mi sa introdus fyberlinkul inainte aveam prin modem si mergea struna, acuma de cand cu fyberu nu mai merge deloc. Daca mar putea ajuta cineva?
    Multumesc

  2. #2
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasi0000 View Post
    Buna am si eu o problema cu routerul din titlu, am internet prin rds si mi sa introdus fyberlinkul inainte aveam prin modem si mergea struna, acuma de cand cu fyberu nu mai merge deloc. Daca mar putea ajuta cineva?
    Multumesc
    Pai routerul tau e pentru DSL/Cable..... Nu prea are cum sa mearga pe noua configurare de retea .... Asa ca iati alt router....iar pe acesta vinde-l....

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai mie imi scrie in instuctiuni ca merge si cu pppoe

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine e alta problema cu fiber-ul,am computer si laptop dar nu ma pot conecta cu ambele,decat cu ce ma cuplez prima data,or computer or laptop desi am incercat si cu router si cu hub!

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ........eu am fiberlink RDS ,si merge sigur pe ma-i multe pc ,routerul pe care i-l folosesc este asta http://www.trendnet.com/en/products/TW100-S4W1CA.htm vs G ,stie pppoe ,tre' config corespunzator.
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si nu mar putea ajuta cineva la configurare pt a functiona

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top