Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2006
  Posts
  262
  Posts Thanks / Likes

  Default ProgDVB 4.83.4 Full Install

  Utilizez acest viewer de vreo 2 saptamani (de fapt de atunci sunt posesor de SS2). Nu stiu daca este normal, daca asa face aceasta versiune sau daca asa fac toate, dar mi se blocheaza destul de des cand schimb canalele. E destul de deranjant, cateodata schimb si de 30 de ori canalul fara sa se bolcheze, insa cateodata incerc sa schimb abia de pe canalul pe care porneste pe un oarecare altul si tot se blocheaza.
  Va rog sa-mi spuneti daca este normal, eventual sa ma sfatuiti ce alta versiune sa instalez ca sa nu mai am probleme.
  Am incercat si AltDVB, dar vrea codecuri si imi este frica sa instalez codecuri a sa nu-mi dea sistemul peste cap si de aceea merg pe ProgDVB care are codec-ul Elecard.
  Imi poate spune cineva si cum sa setez directorul pe care sa vada canalul de start (de exemplu nu imi porneste din directorul providerului facut de mine, ci din directorul Astra .... si e deranjant cand vreau sa schimb canalul trebuie sa schimb directorul ....), sau nu se poate asa ceva.
  Dupa ce am reusit sa utilizez si montura polara (pozitiile erau memorate deja cu ajutorul receiverului), de cateva zile nu imi mai comuta intre diversele pozitii memorate (desi daca ii dau sa o roteasca, o roteste, daca ii dau sa memoreze dupa rotire, memoreaza, numai nu vrea sa schimbe pozitia) si astfel am revenit la enervantul obicei de a schimba cablul la receiver si schimbarea pozitiei si apoi conectarea inapoi la SS2. S-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema? Folosesc Driverul 4.4.0 (patch-uit, parca de SiBi sau asa ceva) si pluginul 1.10, care este aferent versiunii de driver.

  Va multumesc,
  Drogy

 2. #2
  Silver Member Expert
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  CLJ/VIE
  Posts
  2,502
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu-ti fie frica sa instalezi codecuri, nu musca ... pune intervideo si/sau cyberlink si o sa vezi ce bine merge altdvb.Blocarea progdvb la schimbarea canalului poate fi din cauza pluginurilor folosite, in special vplug (eu m-am confruntat cu problema asta => am renuntat la vplug).Pune pluginurile pe rand si vezi.
  am revenit la enervantul obicei de a schimba cablul la receiver si schimbarea pozitiei si apoi conectarea inapoi la SS2
  Incearca sa lasi cablu in rec, din loop out scoate si baga in ss2. si doar tre sa stea in stand-by rec ca sa poti vedea tot pe ss2.
  ==========================================================
  (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
  ========================================
  ==================

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Austria
  Posts
  9,501
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @drogy
  Deschizi ProgDVB, Settings, Options, bifezi "Set last channel", OK. La pornire o sa porneasca pe ultimul canal vizionat la ultima oprire.

 4. #4
  biastech
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  @ drogy
  Am avut si eu aceeasi problema cu versiunile noi de progdvb (blocare canale dar pe ss1). Problema era foarte deranjanta mai ales daca lasam pc-ul sa schimbe singur canalele la inregistrarea emisiunilor de pe mai multe canale! Nu stiu cum poate fi corectata aceasta problema la aceste versiuni dar am instalat o versiune mai veche de progdvb (4.00 full install) care in privinta schimbarii canalelor si a inregistrarilor pe hdd merge perfect!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top