Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    344
    Posts Thanks / Likes

    Default Hispasat 30*W - ce antena imi trebuie

    din footprint-urile de pe satcodx, lyngsat si site-ul hispasat nu prea pot sa imi dau seama. adica se vede destul de bine ca nu prea e beam-ul pe Romania.

    ce antena imi trebuie minim? eu am o antena de digi si una de Dolce deocamdata, urmeaza sa vina una mai mare. am semnal pe ele? acum nu am cumsa incerc, si vreau sa stiu pana in week-end.

    ati incercat cu antene asa de mici semnalul pe satelitul asta? cum e?
    This post has been edited 86 times; Last edited by bmv_mihai; Today at 19:61..

  2. #2
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmv_mihai View Post
    din footprint-urile de pe satcodx, lyngsat si site-ul hispasat nu prea pot sa imi dau seama. adica se vede destul de bine ca nu prea e beam-ul pe Romania.

    ce antena imi trebuie minim? eu am o antena de digi si una de Dolce deocamdata, urmeaza sa vina una mai mare. am semnal pe ele? acum nu am cumsa incerc, si vreau sa stiu pana in week-end.

    ati incercat cu antene asa de mici semnalul pe satelitul asta? cum e?

    ...poate spui si locatia ta .......

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca esti din Bucuresti mie imi intra mai mult decat OK cu 1,15m. Inainte am avut de 90, dar era putin mai problematic la ploaie. De restul tarii nu ma bag.

  4. #4
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu sunt mai la deal (Pitesti) si imi intra very OK cu 1,20 offset
    ...in rest numai bine !

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Hispa in Buc. intra si cu 0.75cm
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Hispasat 30w

    La Timisoara cu 1.20 semnal 89-90%.
    Locatia 21.650 E
    64,000 N

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la craiova cu offset de 1,10 imi intra toate ok (80-90%), cu exceptia 11535 V care e cam la limita..
    sunt curios cum stati voi pe frecventa asta care e ceva mai slabuta....

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Ploiesti cu offset 0.90 pe montura H-H un pic cam dereglata Hispasat intra cam la limita I=54 si Q=46 . Trebuie sa o dau jos pentru reglaje dar imi este tare lene , am observat un fenomen interesant problemele apar mai ales in timpul zile cand este soare puternic . Oricum am in plan un offset de 1.2 asa ca urmatorul reglaj o sa fie cu noua antena .

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu vrei sa ai probleme pe ploaie si cer noros ia ti una de 1,15 dar sper sa nu o muti pe alti sat cum ar fi ASTRA ca ati trebuie una de 1,4 ca sa ai un semnal stabil.(cat de cat)

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    344
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costi_smile View Post
    la craiova cu offset de 1,10 imi intra toate ok (80-90%), cu exceptia 11535 V care e cam la limita..
    sunt curios cum stati voi pe frecventa asta care e ceva mai slabuta....
    scuze ca nu am precizat de unde sunt. Tot Craiova
    This post has been edited 86 times; Last edited by bmv_mihai; Today at 19:61..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top