Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Prb. configurare sateliti...

    Salutare Am un big problem....
    M-a mancat in .... sa bag imaginea Gemeni 3.50 peste 3.40 si acum nu mai pot sa configurez satelitii si daca nu am sateliti nu pot nici sa scanez programele....
    Am reflesuit cred ca de vro 10 ori si nimic.
    Am incercat sa bag si imaginea oficiala... prima daca am putut sa configurez sateliti dar sa blocat si a ramas negru... am reflesuit prin seriala cu GP 3.40 acum pot sa intru in dream prin FTP, Telnet dar sa configurez sateliti nu pot.
    Nu pot sa configurez sateliti la nici o versiune GP 3.40 si 3.50 si daca bag imaginea oficiala nu mai pot sa intru in Dream dupa ce il restartez ramane negru si imaginea pe tv clipeste ca alt cuvant nu am gasit
    CE ESTE DE FACUT ca dau cu el de toti pereti
    Va multumesc
    Un incepator

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune si tu niste setari actuale folosind Dreamboxedit.




  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am patit o chestie asemanatoare dar am revenit la 340 si nu mai am nici o problema

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    ploiesti
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Red face La fel...,

    Am patit si eu chestia asta.Asa ca m-am intors la Gemini 3.30

  5. #5
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Helpp

    Nu reusesc sa rezolv problema
    Va rog ajutorrrrrrrr

    Va multumesc
    Un incepator

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai care e problema ? Ca din pozele alea nu se vede .

  7. #7
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default configurare sateliti

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Pai care e problema ? Ca din pozele alea nu se vede .
    nu mai exista posibilitatea configurarii satelitiilor
    Va multumesc
    Un incepator

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Arrow Configurare Dreambox.

    Baga o alta imagine. ex. Nabilo 7 sau 8.
    Dupa ce o pui verifica daca vede sateliti, si daca-i vede atunci baga din nou Gemini 3.50 si verifici.
    Daca merge o sa-ti dau o lista actualizata la zi de la 90e la 34 w.
    Salutari.

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi aici, problema apare de la setarile pentru Thor/Intelsat: http://rdi-board.com/showthread.php?t=49477

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scoatel di priza cateva ore si incerci din nou dupa

  11. #11
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine e sa bagi iara imaginea Gemini 3.50 dar cu un cablu Null Modem.

    PS: acum am vazut ca ai bagat imaginea prin serial. Scuze! In cazul asta nu stiu ce sa zic.


  12. #12
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djeclipse View Post
    scoatel di priza cateva ore si incerci din nou dupa
    a stat scos din priza peste 24de ore
    Va multumesc
    Un incepator

  13. #13
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    Baga o alta imagine. ex. Nabilo 7 sau 8.
    Dupa ce o pui verifica daca vede sateliti, si daca-i vede atunci baga din nou Gemini 3.50 si verifici.
    Daca merge o sa-ti dau o lista actualizata la zi de la 90e la 34 w.
    Salutari.
    Nu se pot configura satelitii cu Nabilo 8 si nici cu Nemesis-1.00MaxVar
    Il sparg
    Va multumesc
    Un incepator

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DreamUP cu nullmodem ; erase ; scos din priza ; erase si flash .

  15. #15
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    DreamUP cu nullmodem ; erase ; scos din priza ; erase si flash .
    Nu merge nici asa ( (
    Cred ca sa sa bulit Dream-ul....
    Va multumesc
    Un incepator

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top