Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Cu 12563 V Intelsat 10-02 Si 12456 V Thor 3

    BUNA DIMINEATA.

    INCEPAND DE IERI DUPA-AMIAZA PROGRAMELE DE PE TRANSPONDERELE DE MAI SUS, CU EXCEPTIA TVR CULTURAL, NU MAI FUNCTIONEAZA.

    CAUZA, O STIE CINEVA ?

    FANTA, SPARTACUS AVETI CUVANTUL !

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    BUNA DIMINEATA.

    INCEPAND DE IERI DUPA-AMIAZA PROGRAMELE DE PE TRANSPONDERELE DE MAI SUS, CU EXCEPTIA TVR CULTURAL, NU MAI FUNCTIONEAZA.

    CAUZA, O STIE CINEVA ?

    FANTA, SPARTACUS AVETI CUVANTUL !
    Ce treaba are Digi pe doi sateliti Focus-UPC este pe Thor, Digi e pe Intelsat...Faci confuzie...
    Salut Prieteni!


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12456 V Thor 3...in plus, TP-ul asta apartine de Canal Digital...
    Salut Prieteni!


  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default Scuze...

    Quote Originally Posted by gepeto View Post
    Ce treaba are Digi pe doi sateliti Focus-UPC este pe Thor, Digi e pe Intelsat...Faci confuzie...
    AM INTREBAT, IN PRINCIPAL, DESPRE DIGI, NORMAL, NU ? DAR SI DESPRE THOR, FIINDCA IMI INTRA UNELE PROGRAME BULGARESTI, CRED CA AM INCURCAT TP-UL, ACUM NU SUNT ACASA, SI CAND AM PLECAT NU AM RETINUT DECAT TP-UL DIGI.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default Scuze, Din Nou...

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Vezi ca ti s-a blocat tasta "Caps Lock".Incearca sa revii la setarile fabricantului cand ajungi acasa,si daca nici dupa o noua cautare nu merge ne spui maine exact ce programe nu iti merg.Sa ne spui si daca ai sau nu doua receptoare legate in loop.
    CRED CA ESTE VORBA DE 11823 H THOR 3...

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc...

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Da,acolo e MM si Speranta Tv care merg la aceasta ora fara probleme.Incearca sa stergi programele de pe acest TP din lista de programe si fa o noua scanare numai pe acest TP.
    ...DAR ACUM NU SUNT ACASA. O SA INCERC CAND AJUNG.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default Calitate...

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    ...DAR ACUM NU SUNT ACASA. O SA INCERC CAND AJUNG.

    BY THE WAY, TOT DE IERI DUPA AMIAZA, A SCAZUT CALITATEA PE INTELSAT 1002 PE LA MAXIMUM 60 -65 %. NIVELUL SEMNALULUI ESTE DE APROXIMATIV 80 %. IN SCHIMB, PE THOR 3, AMBELE SUNT LA MAXIM, PE MAJORITAEA TP-URILOR, CU UNELE MICI EXCEPTII: 98 %.
    OARE DE CE ? SA AIBA LEGATURA CU FAPTUL CA UNELE CANALE NU MAI MERG ?

    MULTUMESC.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    BY THE WAY, TOT DE IERI DUPA AMIAZA, A SCAZUT CALITATEA PE INTELSAT 1002 PE LA MAXIMUM 60 -65 %. NIVELUL SEMNALULUI ESTE DE APROXIMATIV 80 %. IN SCHIMB, PE THOR 3, AMBELE SUNT LA MAXIM, PE MAJORITAEA TP-URILOR, CU UNELE MICI EXCEPTII: 98 %.
    OARE DE CE ? SA AIBA LEGATURA CU FAPTUL CA UNELE CANALE NU MAI MERG ?

    MULTUMESC.
    Ceea ce a vrut sa spuna, mai sus, colegul nostru: te ruga SA NU MAI SCRII(tastezi) CU MAJUSCULE, deoarece este mai greu de citit si asta inseamna ca TIPI LA NOI!
    Asa ca, apasa tasta "Caps Lock"...
    Salut Prieteni!


  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    BUNA DIMINEATA.

    INCEPAND DE IERI DUPA-AMIAZA PROGRAMELE DE PE TRANSPONDERELE DE MAI SUS, CU EXCEPTIA TVR CULTURAL, NU MAI FUNCTIONEAZA.

    CAUZA, O STIE CINEVA ?

    FANTA, SPARTACUS AVETI CUVANTUL !
    Nu a fost si nu este nicio problema... deja ai primit si raspunsuri de la altii...singura legatura dintre Thor si Intelsat 10-02 este ca, Intelsatul a fost fabricat cu plaja variabila de frecvente ale TP tocmai pentru a fi in caz de nevoie back-up pentru Thor
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default scuze, n-am vrut !

    Quote Originally Posted by gepeto View Post
    Ceea ce a vrut sa spuna, mai sus, colegul nostru: te ruga SA NU MAI SCRII(tastezi) CU MAJUSCULE, deoarece este mai greu de citit si asta inseamna ca TIPI LA NOI!
    Asa ca, apasa tasta "Caps Lock"...
    multumesc.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Default mii de multumiri 1!

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Nu a fost si nu este nicio problema... deja ai primit si raspunsuri de la altii...singura legatura dintre Thor si Intelsat 10-02 este ca, Intelsatul a fost fabricat cu plaja variabila de frecvente ale TP tocmai pentru a fi in caz de nevoie back-up pentru Thor

    nu am vrut. din cauza vitezei am uitat caps lock on. nu se va mai intimpla.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursul baloo View Post
    nu am vrut. din cauza vitezei am uitat caps lock on. nu se va mai intimpla.
    Si o alta diferenta este aceea ca Intelsat are TP-uri mai slab emitoare, fiind foarte aproape de Thor circa 0.2 grade diferenta, totusi are transponderi slabe, vezi si tu daca umbland observi o antena Focus Sat cat este de mica fata de o antena Digi si totusi n-are probleme de receptie nici in vreme nefavorabila, dar primeste semnale de pe Thor.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca daca ai Hyunday atunci, problema e din cauza ca a amestecat TPurile.

    @Fanta: cand vom avea soft pe HSS-uri care nu joaca cu TPurile, mai exact receiverul incearca sa sorteze dupa TID (Transporter ID), problemele grave sunt pe Hotbird (multe Tp-uri), niciodata n-am reusit sa am toate TP-urile.
    Un scurt bug report daca luati in considerare.
    Altceva, HSS-3169 de ce n-are softul care corecteaza problema cu Volume Management, adica schimbi volumul->iesi sau intri in lista de programe si cand iesi,salveaza setarile,e destul de enervant.
    Vreau versiunea 1.29 de la HSS-1160.

    Scuze ca am fost offtopic.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi, nu`i raspunde nimeni omului ..o confirmare sau infirmare pentru ca si yo am observat pe intelsat mai exact pe digi o scadere cu 2% poate chiar 3 in anumite tp`uri si nu cred ca`i de la mine
    sa infirme careva sau sa confirme
    multzam
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,809
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up asa-i !

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    totusi, nu`i raspunde nimeni omului ..o confirmare sau infirmare pentru ca si yo am observat pe intelsat mai exact pe digi o scadere cu 2% poate chiar 3 in anumite tp`uri si nu cred ca`i de la mine
    sa infirme careva sau sa confirme
    multzam
    ieri am reglat manual antena: pe unele tp-uri semnalul si calitatea erau la 98%, pe unele nivelul era la 70 - 80% (digi). in schimb thor-ul sta bine: 98% peste tot (nivel si calitate), citeodata 99% .

    de la o vreme am observat ceva ciudat: thor si 10-02 fac schim de tp-uri. daca le sterg, la scanare apar din nou. uite asa ma trezesc cu cite 2-3 variante ale aceluiasi program dar pe sateliti diferiti

    solutia ar fi, cred eu, odata ce am scanat scanat sa armana, nu-i asa ?

    in alta ordine de idei, intr-un topic anterior, refitor la cel de-al doilea lnb digi, tot hb ramane cel mai usor de montat: am luat toti satelitii la puricat, de la 7 w la 50 e. intr-adevar unii dintre ei au programe fta interesante. insa, momentan, hb ramane baza: asa cu programele lui arabe, poloneze, italiene. motivez alegerea: un lnb, un suport, un disecq, niste cablu, niste mufe, niste chei fixe, inelare, de care are omu' si, eventual, un sat finder si o busola. total cheltuieli:~ 80 lei noi.
    alta varianta ar fi fost cu motor dar.... scump: 250 lei motorul. nu stiu daca 3169 suporta. deci alta conserva: 250 lei. total: 500 lei!
    poate pentru impatimiti. ok.
    scuze pentru topic. multumesc de sfaturi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top