Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Antena 2way

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    GTA
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 2way

    M-am trezit peste noapte cu o antena 2 way (loto-prono) montata la 1m sub antena offset a mea. De atunci nu mai am semnal pe nici un satelit. Are legatura cu antena montata sub a mea ? influenteza receptia antena 2way montata f aproape de antena mea?
    Merci

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inainte de toate verifica sa nu fi umblat cineva la ea (poate cei care au montat antena de linga tine au umblat si la a ta )
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu cat o vinzi ? (antena 2 way pe care o poti demonta intr-o noapte) . O donam la RDI TV .

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O antena 2 ways,de tipul celor de la lotto,are un transmitator in "LNB".Distanta necesara ,de siguranta ,este de 60-80 cm ! Dar e posibil sa fie ceva "scurgeri" ! ! Eu am avut-o pusa langa alta antena,la cca.50cm si nu am vazut nici o interferenta / diferenta in receptia TV !
    Verifica daca nu iti este "deranjata" fizic ! !

  5. #5
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @kb, in 5-10 minute ai vrut sa spui..daca vorbesti cu "negrii" care este..

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    GTA
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ceva arata


  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce vad cred ca problema ta este din cauza vremii.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi poate-i sabotezi daca nu prinzi numerele la LOTO , scoti o placa de metal si ii dai drumul din balcon pana in fata LNB-ului antenei 2way si sa vezi cum le pica comunicatiile
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu este nici o sigla pe ea,un spray cu vopsea lucioasa si ceva rabda-
    re.soarele va face manopera.noroc,nirolf

  10. #10
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau mai bine cu lac incolor. asa nu mai conteaza sigla...
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic sa faci schimb,sa vezi daca observa cineva. daca nu, te-ai ales cu o antena profesionala. Sau poate tu ai probleme de la nodul de dinainte de LNB(parca se vede un nod acolo,nu)? Serios ,eu cred ca ti s-a bulit LNB-ul.Eu am patit cu unul ca nu mergea decat pe pol.orizontala.
    I am another brick in the human wall!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Antena 60cm versus antena 80cm
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 14th April 2006, 08:26
  2. Replies: 11
    Last Post: 27th February 2006, 19:55
  3. Replies: 6
    Last Post: 5th January 2006, 18:40
  4. Antena 1, Antena 2, Antena 3, EUFORIA (Antena 4?)
    By macsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 27th December 2005, 10:35
  5. Eutelsat W2 (16E)Antena 1,Antena 3
    By Ballspeed in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 24th December 2005, 05:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top