Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: dm500??

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500??

    Salutare tuturor,stiu ca intreb ceva la care poate sa raspuns deja asa ca scuze anticipate.
    Am inteles cum se pune o imagine pe dm500 dar nu am reusit sa inteleg inca cum pun un emulator,cheile,plugin,etc.
    Inca nu ma intreseaza sa fac CS doar sa deschid ce este public.Spuneti-mi ce imagine este mai buna si cu ce emulator si cum se pune emulatorul si cheile

    Multumesc anticipat

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu ...

    Pui o imagine Gemini si apoi din help-ul de sus de la sectiunea http://www.rdi-dreambox.com/index.htm ...cu siguranta te descurci ! Ai nevoie de :

    - o conexiune permanentta la Internet
    - utilitarul Flashwizard
    - o imagine la zi Gemini 2.50 ..sa zicem
    - apelezi la functiile de upgrage on-line ( blue button) ... emulatoare, pluginuri ...si ce s-o mai gasi
    - un client FTP cu care transferi in Dreambox fisiere de keys ...pe care le gasesti peste tot ... http://www.crosat.org/aploud/index.php

    si eu zic sa te grabesti pentru ca incet incet ...portile se inchid !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia e ca abia azi am facut rost de micutul dm500 si e foarte mult de studiat,am avut de aface cu rec mai simplu de patch-uit.Inca nu am cablu utp cross over dar am sa fac rost de unul cat mai repede.
    Momentan incarc imaginile pe el cu null modem cabel si vream sa stiu daca se pot baga si emulators chei,etcDaca da cum
    Inca nu sunt intresat de CS pt ca nu am internet non stop.

    MULTUMESC

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ajutati-ma si pe mine ca mi-am prins urechile in dm 500.Deci am reusit sa il conectez la pc prin cross over si dcc imi arata ca sunt conectat, acum am ultima imagine The Gemini Project 3.5.0 de aici nu mai stiu ce sa fac,cum sa bag cheile?Am incercat sa le bag in var/keys prin ftp dar degeaba.Ce mai terbuie instalat si cum
    Specific ca dreamul nu e conectat la net, am net prin usb de pe celular.Nu sunt intresat de CS deocamdata doar sa vad si eu ce se poate vedea cu keyle actualizate.

    Orice ajutor e binevenit,multumesc

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faci Internet Conection Sharing pe PC si asa are si dreamul net .
    http://rapidshare.com/files/25292999...3.tar.bz2.html
    copiat cu FTP in /tmp si instalat manual :-> Buton Albastru ( BP ) ; ->addons ; -> manual install ; -> Buton Verde
    Key cum ai spus cu attr 644
    Dupa : -> menu -> reboot

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc smv167,acum a aparut alta problema dcc imi da msj asta "Ftp Component not ready"si chiar daca imi arata ca am bagat cheile cand ma duc in rec nu sunt acolo.Iar in tmp care file tre bagat din cele trei care sunt in varCand deschid tmp cu dcc nu este gol mai are niste fisiere acolo.
    Sper sa-i dau de cap pana la urma.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eroarea DCC nu am intilnit-o .
    Download de pe link *.tar.bz2 si copiat in /tmp .
    Download http://www.rdi-dreambox.com/upload/f...md_23.5.07.zip si copiezi : AutoRoll.key si SoftCam.key in /var/keys
    Reboot sau restart cam ( ->BP ; ->select cam ; ->BV )

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E incredibil nu reusesc sa bag nimic in el,dcc imi arata ca e conectat si telenet-ul si ftp-ul dar cand vreau sa bag ceva prin imi da "Ftp component not ready".Am incercat cu mai multe ftp-uri dar degeaba transfera putin si imi da conection timeout.Am incercat pe doua calculatoare si 3 windows-uri si aceasi problema.De la ce sa fie
    Se poate descarca de pe undeva imaginea cu cheile deja bagate

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce naiba il tot zapaciti de cap pe om cu dcc-ul ala?
    Ia vezi cu total commander e cel mai simplu de lucrat in dream .

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu merge nici cu total commander.Nu stiu ce sa-i mai fac,asa ca revin la intrebarea daca se poate lua de undeva o imagine cu cheile si emu deja instalate

    Multumesc

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai diseara pe mess si rezolvam problema.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok,spune-mi pe la ce ora ca eu sunt in Anglia si e diferenta de 2 ore.

    Multumesc

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor ajutati-ma si pe mine ca sunt disperat,deci boxul este recunoscut de dcc si de orice alt ftp, ip sunt bine setate.Problema apare cand vreau sa bag ceva in var sau tmp,imi da "ftp component not ready"Am incercat mai multe imagini toate aceasi problema.
    Exista pe undeva o imagine cu totul deja preinstalat

    Stiu ca sunt stressant dar chiar nu ii dau de cap.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.crosat.org/aploud/index.p...5685706bffbcd3
    Sa multumesti :
    - lui @gogix cel cu prieteni romani
    - celui care iti va updata key ( poate un plugin de update )
    - celui care va face modificarile in *.cfg

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All around Europe
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pt ajutor,problema nu am rezolvato,cred ca exista o problema de comunicare box -pc.In ftp e totul ok pana vreau sa transfer ceva in box.In FW desi intra in SmartTelenet nu vrea sa scrie imaginea in flash(se blocheaza la citit din box)Am dat ping in cmd si odata e asa Reply from 192.168.1.105: bytes=32 time<1ms TTL=64
    Reply from 192.168.1.105: bytes=32 time<1ms TTL=64
    Reply from 192.168.1.105: bytes=32 time<1ms TTL=64
    Reply from 192.168.1.105: bytes=32 time<1ms TTL=64

    altadata e
    Request timed out.
    Reply from 192.168.1.105: bytes=32 time<1ms TTL=64
    Request timed out.
    Reply from 192.168.1.105: bytes=32 time<1ms TTL=64

    si mereu e diferit
    am sa incerc sa iau alt cross over poate o fi de la el daca nu asa e, e dm bulit si o sa iau altul ca tot am invatat ceva despre el.

    PS. Multumesc smv167 si celor care au urcat imaginea

    Numai bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top