Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: Relansare FOCUS

 1. #1
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2003
  Posts
  3,552
  Posts Thanks / Likes

  Default Relansare FOCUS

  ..din comunicat reiese ca luna viitoare va avea loc relansarea comerciala a serviciului. Sint tare curios daca o sa le-o dea la fund RCSului...

  UPC achizitioneaza 50% din actiunile FOCUS SAT
  UPC România, filiala UnitedGlobalCom (UGC), a achiziţionat 50% din acţiunile operatorului român de televiziune digitală prin satelit Focus Sat.

  Achiziţia face parte din strategia de dezvoltare a grupului UGC în Europa Centrală şi de Est.
  UPC este în prezent liderul de piaţă în televiziunea digitală prin satelit în Europa Centrală şi de Est, furnizând acest serviciu în Cehia, Polonia, Ungaria si Slovacia si intentioneaza sa se extinda si in alte tari, inclusiv Romania, se mai arată în comunicat. Parteneriatul cu Focus Sat România urmăreşte dezvoltarea pieţei româneşti de televiziune digitală prin satelit, precum şi oferirea unor servicii de cea mai bună calitate pe întreg teritoriul României. Decizia UPC de a fi prezent în acest segment a fost fundamentată de studii de piaţă desfăşurate de companii specializate de cercetare româneşti şi străine care au arătat că în România există un număr suficient de potenţiali clienţi ai acestui serviciu.

  “UPC este o companie care pune clienţii în centrul tuturor activităţilor sale – această atitudine ne asigură o relaţie de succes şi reciproc avantajoasă. Ne vom asigura că prin parteneriatul dintre UPC şi Focus Sat vom fi furnizorii celui mai bun serviciu de televiziune digitală prin satelit din România, deoarece oferim clienţilor o combinaţie de succes dintre experienţa europeană a companiei UPC în televiziunea digitală prin satelit cu experienţa în management a echipei Focus Sat”, a declarat Richard Anderson, Director General UPC România.

  Focus Sat România este o companie înfiinţată în 2004 de către cinci români – Cristinel Popa, Bogdan Drăgoi, Cristian Burci, Adrian Cojocaru şi Valeriu Ionescu. Focus Sat a anunţat lansarea primei platforme de televiziune digitală prin satelit din România în noiembrie 2004 şi are în prezent peste 3000 de clienţi.

  „Am început să lucrăm la primul proiect românesc de televiziune digitală prin satelit cu mai mult de doi ani înainte de lansare. A fost un proiect dificil, dar foarte interesant şi suntem mândri că am fost primii care au trecut linia de sosire. Ne bazam pe o strategie de piaţă dinamică şi foarte creativă, precum şi pe tehnologie de ultimă oră. Parteneriatul cu UPC, liderul acestui segment de piaţă în Europa Centrală şi unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii prin cablu din România este o garanţie a succesului serviciului oferit de Focus Sat, precum şi a calităţii acestuia”, a declarat Cristinel Popa, Preşedinte Focus Sat România.

  Serviciul de televiziune digitală prin satelit va purta marca Focus Sat, iar UPC va contribui la succesul său cu experienţa de peste 5 ani pe piata europeana de televiziune digitala prin satelit, constând în expertiză în management, marketing, tehnologie şi relaţia cu clienţii. Avantajele acestui serviciu sunt: cea mai mică antenă de satelit din România, decodoare ce folosesc tehnologie de ultimă oră, cel mai bun suport tehnic pentru clienţi şi cea mai extinsă reţea de distribuţie – magazinele Altex, Domo, Flanco, Flamingo şi Peruvision. Distribuitorii de echipamente asigura vanzarea cu plata in rate, fara avans, pentru clienţii Focus Sat.

  Focus Sat va oferi 40 de programe de televiziune începând cu luna iunie 2005. Accesul la acest serviciu se face prin achizitionarea unui kit de instalare ce conţine o antenă de satelit, un decodor, un manual cu instrucţiuni, un smart card, instalare gratuită efectuată de tehnicieni agreati de Focus Sat, precum şi acces la toate programele timp de şase luni de la data instalării. În aproximativ 30 de zile va avea loc o relansare comerciala a serviciului Focus Sat.

  Informaţii suplimentare despre UPC
  UPCRomania
  UPC România furnizează servicii de televiziune prin cablu, internet de banda larga si sevicii de telefonie în peste 40 de localităţi. Statisticile operaţionale ale UPC România arată că la data de 31 martie 2005, UPC România avea reţele construite ce pot deservi 519.000 de locuinte şi furniza servicii unui număr de aproape 395.000 de clienţi. De când a intrat în România, în 1992, UPC a investit peste 75 milioane USD în modernizarea reţelelor, în îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor şi în dezvoltarea noilor servicii. UPC România este o filială a UnitedGlobalCom, Inc. (UGC - NASDAQ: UCOMA).

  UGC
  UnitedGlobalCom, Inc. (UGC) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, oferind servicii de televiziune, telefonie şi Internet; UGC are operaţiuni în 16 ţări, dintre care 13 ţări din Europa. Statisticile operaţionale ale UGC la data de 31 martie 2005 arată că reţelele UGC pot deservi aproximativ 16,1 milioane de locuinţe (homes passed) şi furnizează servicii unui număr de peste 11,2 milioane de clienţi, dintre care 9,4 milioane de clienţi la serviciile de televiziune prin cablu, 847.500 abonaţi la serviciile de telefonie şi 1,5 milioane clienţi de Internet. Acţiunile UGC sunt tranzacţionate pe piaţa de capital americană NASDAQ sub simbolul « UCOMA ». Acţionarul principal al UGC este Liberty Media International (LMI) care deţine 53% din acţiunile UGC.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

 3. #3
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2003
  Posts
  3,552
  Posts Thanks / Likes

  Default

  LOL, nu l-am vazut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Relansare RDI-dreambox.com
  By RDI-Dreambox.com in forum DREAMBOX
  Replies: 42
  Last Post: 4th January 2010, 18:37
 2. Pt. a activa un card Focus pe ce sa las? TVR? Focus?
  By satcodx2002 in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 3
  Last Post: 15th December 2006, 21:03
 3. Relansare Alpha TV Bucuresti .
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 21st June 2006, 02:54
 4. Focus SAT
  By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 16
  Last Post: 29th April 2005, 12:50
 5. Focus
  By stailus in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 3
  Last Post: 1st April 2005, 14:32

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top