Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default premiere merge din nou

    testat doar pe echosmart cu versiunea noua de pe croteam
    acestea sunt cheile cu, care merge pe echosmart:
    N 0501 00 E2E1BE9FC9F3B35D20F964237FD370E6 ;Premiere
    N 0501 01 3106C81AB3765D03E99FEECA476F4E0D ;Premiere
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe SS1 inca nu merge.
    Trebuie si vesiuni noi de emulatoare.

  3. #3
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adrian1v2000 View Post
    testat doar pe echosmart cu versiunea noua de pe croteam
    acestea sunt cheile cu, care merge pe echosmart:
    N 0501 00 E2E1BE9FC9F3B35D20F964237FD370E6 ;Premiere
    N 0501 01 3106C81AB3765D03E99FEECA476F4E0D ;Premiere
    Nu merg nici pe echo .

    Poate doar premiere direkt la care nu ai ce sa vezi.


  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat chiar de la postarea anuntului cu placa si nici vorba.Au schimbat si algoritmul asa ca o sa avem mai mult de asteptat.Nu poate sa fie vorba doar de chei pt ca am fi vazut si in continuare.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm...cu versiunea de soft nou aparuta 2.82 merg fara doar si poate TOATE programele din pachetul Pr*miere pe receptoarele Echolite/Echosmart incluzind si programele Pr*miere Int. de pe 23,5Est...

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge premiere pe echo...trebuie sa incarcati versiunea 2.82 de pe croteam
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Austria / Timisoara
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De prin alte forumuri nemtzeshti se citeshte ca ar fi aparut emula-dinalea pt citeva serii de reciver-e (printre care shi cele mai sus mentzionate ) majoritatea dintre ele nefiind accesibile direkt pe piatza nemtzeasca. Daca chiar este adevarat...sper sa apara shi pt altele....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Zozosat!
    Am pus versiunea 2.82 si nu merge! Nimic din tabele!

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar in versiunea 2.82 ai un softcam...incarca-l pe acela si este imposibil sa nu merga premieru....chiar acum ma uit pe big brother
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge 100 % cu 2.82

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @saulescu

    Dupa ce ai incarcat versiunea 2.82 in aparat probabil ai uitat sa activezi cheile (MENIU 888...dupa acesta operatiune este imposibil sa nu-ti mearga daca nu ai alte probleme cu aparatul...dupa cum vezi si mai sus din ce in ce mai multi confirma ca merge fara probleme...mai incearca...

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default ...si ce este cu Humi?

    Salut! Merge si cu Humi?Daca da, cum trebuie sa procedez?
    Cu multumiri!

  13. #13
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bucur 42 View Post
    Salut! Merge si cu Humi?Daca da, cum trebuie sa procedez?
    Cu multumiri!
    da , merge , dar daca ai un Lamborgini in el , un Jurassic Park sau o Anaconda in Lamborgini sau in Jurassic Park.

    PS. m-am zapacit rau de tot.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti cu adevarat, foarte dragut; i-ti multumesc pt. ajutor!
    PS Vreau si eu sa te ajut:se numeste Lamborghini si nu Lamborgini.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    dar pe jafurile de DM cind apare?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top