Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru specialistii in retele

    Salutare tuturor,
    am o intrebare pentru specialistii in retele, si anume cum putem sa ne routem ip-ul in asa fel ca el sa apara ca fiind din ro sa vedem si noi cum merge acest IP-TV ca la noi merge netul bine, dar din pacate nu avem acces ci doar cei din Romania.
    Iar punctul doi si la fel de important, dat fiind faptul ca majoritatea din Germania au dinamic ip, se poate routa ca in fiecare zi sa apara acelasi ip ceva in genul dyndns sau asa ceva?

    Cine stie il rog sa raspunda repede ca trece timpul si e free doar pina la 1 iunie.

    Mersi tuturor
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imposibil. (adica e posibil, dar e scarpinare ,a urechea stanga cu mana dreapa). Tu, daca stai in Germania si trimiti o scrisoare pe care scrii "Expeditor: XXX din Bucuresti", unde crezi ca vei primi raspunsul? Daca chiar vrei variante:
    1. proxy (daca vlc-ul suporta proxy), dar trebuie sa-l gasesti. Nimeni nu da proxy moka
    2. SNAT/DNAT, dar pentru asta ai nevoie de cineva in Romania, cu o teava suficient de mare la net si cunostinte avansate de retelistica.
    Oricum, in ambele cazuri, vei folosi banda de net a celuilalt.
    KSC-570[12.01.A5]/Invacom 0,3dB/1,4m Al/ SRT V-50/ 18'/vizibilitate 62E-30W/ lat. 44.85N, long. 24.87E + DolceTV cu antena lui Digi. NOU! Acum cu montura polara ca sa vad 16E-ul!

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Avari sunteti . Nu puteti da 4-5 euro pe luna , cat un pachet de tigari , pe un DTH romanesc , pentru a vedea zeci de canale oricand , decat sa vezi niste canale care merg cum pot , prin iptv .

    Sunteti in Germania sau Scotia ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu bre, unii sunt (inca) in Romania si platesc 4 euro/luna pentru un DTH romanesc (vezi semnatura). S-ar putea sa gresesc, dar problema nu era de cei cativa euro, ci daca se poate.
    Nici eu n-am timp sa ma uit la teq1||a, desi ma uit pe forum ce sa mai prinde. Antena mea a stat nemiscata pe 1V de i-a ruginit motorul. De-abia s-a urnit pana la 39E. De aceea, cred ca daca ruk22 vrea doar sa vada cum merge iptv-ul si nu sa-l foloseasca in locul unui DTH, n-ar fi nici o problema. Oricum, folosirea unui DTH in afara romaniei e ilegala (!?!), nu doar imorala.
    KSC-570[12.01.A5]/Invacom 0,3dB/1,4m Al/ SRT V-50/ 18'/vizibilitate 62E-30W/ lat. 44.85N, long. 24.87E + DolceTV cu antena lui Digi. NOU! Acum cu montura polara ca sa vad 16E-ul!

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Avari sunteti . Nu puteti da 4-5 euro pe luna , cat un pachet de tigari , pe un DTH romanesc , pentru a vedea zeci de canale oricand , decat sa vezi niste canale care merg cum pot , prin iptv .

    Sunteti in Germania sau Scotia ?
    Pui rau intrebarea, nu conteaza unde suntem, conteaza ca suntem romani si sintem curiosi din fire

    Glumeam, si nu ataca direct cu "avari" ca vorbesti prostii, am abonament, am si altceva, voiam doar sa vad cum merge, ma interesa in primul rind sa vad cit de departe au ajuns ca tehnica deoarece si aici vrea telekom-ul sa iese la atac cu oferte de acest gen dar pe net de 30-50 mb. Deci din pura curiozitate care tre sa recunosc e mare, i-am cerut cuiva din Romania sa se uite dar are net de la un ISP local (cine cunoaste Mediasul stie de cine vorbesc si anume Birotec) si are banda mai mica decit la RDS dar si mai ieftin, insa la el nu merge. Iar eu credeam ca e mai simplu sa pot testa personal dar se pare ca nu am sanse. Totusi, o alta intrebare: merge prin net-ul RDS?
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by k-mel View Post
    problema nu era de cei cativa euro, ci daca se poate.

    ... ruk22 vrea doar sa vada cum merge iptv-ul si nu sa-l foloseasca in locul unui DTH, n-ar fi nici o problema. Oricum, folosirea unui DTH in afara romaniei e ilegala (!?!), nu doar imorala.
    Asa este. Iar asta cu "ilegal" si chiar "imoral" nu-si are locul aici, daca vinzatorul vinde tigari minorilor el e imoral, am instalat sapt trecuta un Digi la un prieten si am sunat la nr de pe cartela la Bucuresti cred, ca nu se activa cartela si printre altele am ajuns si la discutia ca sint in Germania ceea ce nu a surprins-o pe tipa de la telefon. Deci? Fara noi ar fi mult, mult mai putine abo si ar avea ei probleme financiare, eu cred ca prin noi sunt ei sustinuti. Ilegalitatea mare este a lor dar asta e alta problema.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Cluj-napoca
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cautzi pe net un proxy cu ip de romania si gata cu problema


    daca nu stii unde se baga proxy ete aici





  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va pierdeti timpul...eu cred ca oferta comerciala eu cred ca va fi doar in reteaua metropolitana din bucuresti...nu iese in internet, doar prin metropolitan ca are nevoie de zeci de mega/s sa poata duce mii de abonati deodata...si apoi calitate mai buna decit dth-ul nu va fi dupa parerea mea, oferta de programe niciatit, iar de pret nu mai vorbesc...este interesant ca si idee dar nu pentru romania...

    ce merge acum demo este un fel de max tv...ca si calitate...

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Ilegalitatea mare este a lor dar asta e alta problema.
    Ilegal este ce face cel care foloseste serviciul in afara tarii pentru ca a semant un contract prin care se obliga sa il foloseasca numai la adresa mentionata.E la fel cu cei care vind stergatoare de parbriz furate la colt de strada,si cu cei care le cumpara,si car epot fi viitori clienti ai hotilor

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    Ilegal este ce face cel care foloseste serviciul in afara tarii pentru ca a semant un contract prin care se obliga sa il foloseasca numai la adresa mentionata.E la fel cu cei care vind stergatoare de parbriz furate la colt de strada,si cu cei care le cumpara,si car epot fi viitori clienti ai hotilor
    Ok, ok, m-ai prins si m-ai lamurit. Imi dau foc la cartela si ma uit ilegal la tv. E bine asa? Nu mai inteleg lumea asta, unul striga ca suntem avari ca nu platim abo, altul ne mustra ca de ce avem abo in afara, pai atunci sa ne mai miram ca e in tara situatia cum e? Daca n-am plati abo ar avea de suferit operatorii DTH din tara in mod sigur, si cind zic asta sint convins. As si propune un topic, asa aiurea, sa vedem si noi cum stau lucrurile in care fiacare sa posteze numarul de antene montate afara, as fi tare curios. Iar asa sa te contrazic, in momentul in care merg la RDS si intreb: dar merge si in Olanda? si raspunsul e: trebuie sa mearga, daca nu merge incearca cu antena mai mare! Ei, aici nu mai vad cine-i vinovatul, cu roate ca stiu ca e interzis, si cunosc si o parte din motivele din care e interzis, daca ei se chinuie sa-si vinda nashpetele ale de receivere cu orice pret si prin orice mijloace atunci nu-mi tine mie teorii de ilegalitate

    Quote Originally Posted by k-mel View Post
    Oricum, folosirea unui DTH in afara romaniei e ilegala (!?!), nu doar imorala.
    Hmm, moralitate, eu ma vad foarte moral datorita faptului ca platesc un abo, chiar daca sint si ilegal in acelasi timp datorita imprejurarilor in care-l folosesc. Deci intelege, ilegalitate nu-i in acelasi timp imoralitate.

    Si apropos, m-am lamurit cum sta treaba cu IP-Tv, asta era de fapt topicul dar se pare ca unii n-au inteles si daca nu au o solutie deviaza de la subiect, cred ca poate fi sters, mersi si bafta tuturor.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu m-am referit strict la ce ti-a recomandat @KB: sa-ti iei DTH in loc sa faci artificii ca sa te uiti la IPTV. Sincer sa fiu, si mie mi-a parut rau ca anul trecut cand am fost in Italia, la un prieten, nu mi-am luat si conserva cu mine. Omul avea parabola si un receiver FTA, asa ca m-am uitat doar la realitatea, tvri si n24. Ca o paranteza, si eu sunt de acord cu utilizarea DTH de catre romanii din afara, si asta nu pentru a umfla buzunarele unui operator ci pentru ca omul ala, dupa o zi de munca, ar vrea sa vada si el un buletin de stiri sau un film subtitrat in limba lui materna, nu dublat in spaniola sau germana.
    Cat despre numarul de antene montate afara, as fi curios sa aflu ce procent a ramas in tara. N-ar strica sa deschizi un topic pe tema asta, desi ma indoiesc de faptul ca cineva de pe acest forum va spune: eu sunt XYZ si am montat 250 de antene in Italia, 300 in Spania si inca vreo 500 prin restul footprint-ului. S-ar putea sa existe consecinte.
    KSC-570[12.01.A5]/Invacom 0,3dB/1,4m Al/ SRT V-50/ 18'/vizibilitate 62E-30W/ lat. 44.85N, long. 24.87E + DolceTV cu antena lui Digi. NOU! Acum cu montura polara ca sa vad 16E-ul!

  12. #12
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am montat mai mult de 500 dar cred ca mai mult de o mie. Am montat antene, NU AM VANDUT CARTELE!. Ce consecinte sa fie? Ma amendeaza Pilip ca orientez antenele pe pozitii orbitale unde emit posturi nelicentiate de el?


    on topic: (uitasem) Am incercat cu proxy de Romania din IT si nu vrea, cred ca n-am peering suficient ca moare la intrare.

    ss/indescifrabil

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by k-mel View Post
    N-ar strica sa deschizi un topic pe tema asta, desi ma indoiesc de faptul ca cineva de pe acest forum va spune: eu sunt XYZ si am montat 250 de antene in Italia, 300 in Spania si inca vreo 500 prin restul footprint-ului. S-ar putea sa existe consecinte.
    Da, cred ai dreptate, nu cred ca ar fi bine.


    Quote Originally Posted by iordache View Post
    Am montat mai mult de 500 dar cred ca mai mult de o mie. Am montat antene, NU AM VANDUT CARTELE!. Ce consecinte sa fie? Ma amendeaza Pilip ca orientez antenele pe pozitii orbitale unde emit posturi nelicentiate de el?
    Scuze ca n-am fost explicit, daca citeai posturile iti dadeai seama ca era vorba de DTH-uri
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  14. #14
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Scuze ca n-am fost explicit, daca citeai posturile iti dadeai seama ca era vorba de DTH-uri

    Pai de DTH-uri vorbesc, nu de Taraf TV ca fac preturi nesimtite si nu ma baga nimeni in seama. N-or fi ei melomani, da' prosti nu-s. Chiar si pentru DTH, ce are a face antena cu cartela? Eu sunt un prestator de servicii, imi cere omul sa-i pun antena la 78W, asa fac. De ce m-ar interesa pe mine ce posturi prinde el acolo?

    ss/indescifrabil

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default !

    Ce draq vorbiti voi de moralitate?Nu vreau sa aduc in discutie parerea adminilor de pe acest forum vis-a-vis de postarea cheilor respectiv sharing sau tot ce este ilegal in vizionarea DTH-urile romanesti.Pe RDI tot este moral...Numai voi nemtii, sau romanii germanizati sau b*oXC*rac*kerii de "afara" sunt imorali ca dau chei de Premiere..sau orice alt payTV?Gresesc?
    RDI=Moralitate= =



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top