Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default card nds si ecm.info

    Am un card nds (sky it) iar imaginea instalata este pli helenite.Emu folosit este gb**2.21B. Problema e ca de cate ori ma uit in ecm.info apare ca decodarea o face cardul nds(indiferent de provider) desi decodarea se face in fapt prin net. Dupa ce deschid ecm.info de mai multe ori pot sa vad pentru scurt timp providerul(de unde vine ecm). Daca scot cardul nds totul e ok desi in celalalt slot mai am un card ptr max. Problema e aceeasi si la alte imagini pe care le-am incercat (gemini, nabilo,etc). Ce naiba sa fac sa scap te tampenia asta? Vreo configurare in cwshare ori gbox.cfg?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciuband View Post
    Am un card nds (sky it) iar imaginea instalata este pli helenite.Emu folosit este gb**2.21B. Problema e ca de cate ori ma uit in ecm.info apare ca decodarea o face cardul nds(indiferent de provider) desi decodarea se face in fapt prin net. Dupa ce deschid ecm.info de mai multe ori pot sa vad pentru scurt timp providerul(de unde vine ecm). Daca scot cardul nds totul e ok desi in celalalt slot mai am un card ptr max. Problema e aceeasi si la alte imagini pe care le-am incercat (gemini, nabilo,etc). Ce naiba sa fac sa scap te tampenia asta? Vreo configurare in cwshare ori gbox.cfg?
    io nu vad alea 2 defel:P) deci clar e pe net :P)
    a doua faza cred ca are de-a face cu linia n , de ex sa modici 00 30 ala in 00 3f
    ca sa ai nestat posibil sa mearga si restul:P)

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    io nu vad alea 2 defel:P) deci clar e pe net :P)
    a doua faza cred ca are de-a face cu linia n , de ex sa modici 00 30 ala in 00 3f
    ca sa ai nestat posibil sa mearga si restul:P)
    Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Daca "alea 2" la care te referi sunt cardurile mele, pai, nici nu ai cum sa le vezi ptr ca nu esti intre peers la mine iar ptr cardurile locale am A1 sau A2, dupa caz. Am fost nevoit sa fac asta intrucat cardul nds mergea cu multe intreruperi din cauza traficului. Probabil ca nu ai inteles inrebarea. Cardul nds merge ptr ca daca scot cablul de retea decodeaza fara probleme. Problema este ca in ecm.info apare ca decodeaza slot1(nds) chiar daca ma uit pe digiturk sau tps.

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca ai multe atacuri la gbox, astea incarca sistemul foarte mult iar gboxul nu mai poate gestiona si cardul local. Am patit-o si eu, dar dupa ce am blocat vreo 15-20 IP-uri din firewall, gboxul a mers mult mai bine, chiar intrau mai multe carduri.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Verifica daca ai multe atacuri la gbox.
    nu are nici o legatura,chestia aia apare si cand simulezi cum ca ai avea un card local din key valide si atunci apare la ecm.info informatia cardului simulat si din cand in cand apare prov. real la care se face decodarea
    nu am reusit inca sa-mi dau seama ce trebuie setat sa dispara bug-ul..

    Living an analog lifestyle in a digital world

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    nu are nici o legatura,chestia aia apare si cand simulezi cum ca ai avea un card local din key valide si atunci apare la ecm.info informatia cardului simulat si din cand in cand apare prov. real la care se face decodarea
    nu am reusit inca sa-mi dau seama ce trebuie setat sa dispara bug-ul..
    Da, asta este problema. Dupa mai multe incercari pot sa vad providerul dupa care apare din nou "decode slot1 (nds)". Acest lucru se intampla numai ptr cardul nds nu si ptr max.

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are nici o legatura,chestia aia apare si cand simulezi cum ca ai avea un card local din key valide si atunci apare la ecm.info informatia cardului simulat si din cand in cand apare prov. real la care se face decodarea
    nu am reusit inca sa-mi dau seama ce trebuie setat sa dispara bug-ul..
    De acord cu tine, dar nu stiu sa mearga simulat un card nedese din k*y valide. Dar daca nu stiu eu, asta nu inseamna ca nu se poate.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Verifica daca ai multe atacuri la gbox, astea incarca sistemul foarte mult iar gboxul nu mai poate gestiona si cardul local. Am patit-o si eu, dar dupa ce am blocat vreo 15-20 IP-uri din firewall, gboxul a mers mult mai bine, chiar intrau mai multe carduri.
    Atacuri sunt dar nu cred ca asta e problema. Dar, apropo de firewall: .routerul meu este airlive. Cand incerc sa introduc un anumit ip trebuie sa-l introduc numeric(ex.028.xxx.xxx.xxx). Daca scriu gheorghe.dyndns.org imi spune "invalid ip". Asta nu ma ajuta prea tare (cel mult ptr cateva ore" daca respectivul are ip dinamic. Daca cineva are acest tip de router si a rezolvat problema poate ma ajuta si pe mine.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    De acord cu tine, dar nu stiu sa mearga simulat un card nedese din k*y valide. Dar daca nu stiu eu, asta nu inseamna ca nu se poate.
    Cardul nu este simulat este cat se poate de real.

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciuband View Post
    Cardul nu este simulat este cat se poate de real.
    Tocmai asta spuneam si eu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top