Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Athens Greece
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default DRAGON PROGRAMARE

    Buna ziua!

    Cu toate ca ,practic am cumparat un Dragon Cam si uh Card Loader, nu am inteles cum se "introduc"(ma rog, cu altfel sa-i zic) cheile (keys) si care-i diferenta practica intre Dragon si Matrix? Adica ce "vad" in plus, daca "vad"?

    Si pentru ca, cumpar ca sa-mi completez "shoping therapia", ma poate sfatuii cineva cu ce sa continuii pentru programarea Cam-ului ?

    Preturile de la http://www.digi-sat-online.de (cred ca sint bune):

    1. Cas-Interface 2 47.00€ + Add On 29.00€ = 76.00 €
    2. Cas-Interface Plus 29.00 €
    3. Dynamite Programmer 38.00 €
    4. Infinity USB inkl. Gehäuse & Software orig. 35.00 €

    Preturile de la http://www.dvbshop.net:

    5. CAS2 Duolabs Programmer 59.90 €
    6. CAS2 Duolabs Addon 29.90 €
    7. Infinity USB Phoenix 42.90 €
    8. Infinity USB Unlimited 54.90 €


    Multumesc,

    V.St.Ionescu
    WaveFrontier T90, Commander 4000CI, Digital FTA, Chess 17x4, 4 Lnb 0,3dB

    PS Doctorii psihiatrici sint rugati sa-si ascunda profesia.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca a aparut cas3 care-ti rezolva toate problemele pentru programarea dragonului.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Athens Greece
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Quote Originally Posted by doctorul
    vezi ca a aparut cas3 care-ti rezolva toate problemele pentru programarea dragonului.

    Poate e cazul sa-mi iau si un DreamBox?
    Multumesc,
    V.St.Ionescu

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si un Dreambox si CAS3 ce-ti mai trebuie? decat o antena de 3m ca sa prinzi tot ce misca.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Achizitionarea unui dreambox face aproape inutila achizitionarea unui ucas.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Athens Greece
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Cas 3

    Quote Originally Posted by doctorul
    Achizitionarea unui dreambox face aproape inutila achizitionarea unui ucas.
    Am cumparat ieri dimineata de la www.cellularcenter.it - www.duolabs.com un Cas 3 si spre surprinderea mea, astazi pe la prinz au sosit la usa apartamentului meu.
    Sint grozavi, cam scump 89EURO+24Euro posta=113euro, cred insa ca merita.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Athens Greece
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone
    Pai si un Dreambox si CAS3 ce-ti mai trebuie? decat o antena de 3m ca sa prinzi tot ce misca.
    Buna ziuz,
    Inca nu stiu cum sa "vad" alceva inafara de canalele ProTV-Int. (despul de enervant) si TvRomania.

    Am citit in forum ca se poate vedea si N""va grecesc fara sonor cred.

    Noroc cu Commander-ul care desface singur Multivision si citeva alte canale, altfel nu merita derajul.
    Multumesc pentru sfat.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Multivision

    Salut,
    incerc si eu sa ''prind''MULTIVISION'' 1-7 dar fara succes. Te-as ruga, da-mi si mie detalii in legatura cu acest lucru.
    Multumesc,
    Wave Frontier T90, Strong SRT 4404 Evolution, Dragon REX

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In loc de Dragon si loader card mai bine iti luai un Diablocam si puteai vedea si TPS cu AU. Asa vezi doar Prem., D+, Easy, ORF, Swiss, Kingston, si inca cateva.
    Despre cum sa programezi Dragonul vezi aici: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=2795

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce ne ascundem atata?daca ai un amic bine pus fa-ti rost de cheile de la digi;incep cu 58.salut

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Roma
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine frate esti tare. incep cu 58 si se termina cu 7a, SI NU SE SCHIMBA NICIODATA RSA, BK ,IRD nu conteaza .......
    t-rex,humax 5600ftv dual cam,humax digi+,humax 4500,pioneer 1530 allcam, dish 120cm,programator CAS 3,pheonix, expert system NAGRA2 GIGI-TV

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    blend64 , de 58 de toli ? . Nu crezi ca vorbesti din auzite : Am auzit ca sunt key care incep cu 58 Mai amatoriceasca propozitie nu am auzit anul asta ....

    Nu stiu de ce aveti impresia ca Digi e Multivision sau Minimax in Seca1 , si orice zboara se mananca .....

    Ma astept ca azi , de 1 Aprilie sa apara tone de chei ...

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, asta e noul meu user,cu vechiul nu ma pot conecta.pt blanosul: cheia cu pricina era publica la data respectiva si digi nu e nici sky in nds,si ce-i mai rau au niste aparate de tot kk-tul.pt semaca69:cand te uiti la pigi+(astra 19.2) nu-trebuie bk si ird,introduci cheile si gata,pentru studiu binenteles.vizionarea prog.tv ilicita este sanctionata.numai bine.

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia spune`ne si vechiul user . Nu incepea cu s ?

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    era blend64.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Programare Dragon CAM + Matrix CAM
    By Kroky in forum RDI - Satelit
    Replies: 269
    Last Post: 14th November 2017, 10:36
  2. Replies: 3
    Last Post: 29th November 2006, 02:28
  3. Programare card
    By gipsy1992 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 26th April 2006, 17:50
  4. Programare Cerebro ?
    By pegas in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 4th April 2006, 13:21
  5. Ajutor Programare
    By coma in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 18th November 2005, 10:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top