Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: El 700 Fta

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation El 700 Fta

    Dear Masood Bhai,

    Salaam Masnoon

    I am newcomer to this forum because I have Digitallword SCI 190M receiver but due to unavailability of TPS package I bought El 700 FTA, but after some time it is also not work but when I approach this forum and upgrade my receiver. Now the TPS is ok but the problem is that, when I turned on the receiver and go any channel of tps no picture shown, first it shown scramble, but after 20 to 30 seconds it works.

    Every time I turned on the receiver this thing happened, please tell me it is happened with all receivers or only with my receiver, if so, please tell me the solution.


  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts Thanks / Likes


    not to happens with me too....

    do one thing...when u see it shows INFO button on remote 2 times and u will see what is happening in background...


  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts Thanks / Likes


    this is normal because that time emulation keys finding the receiver. this no broblem and dont worry.
    MALIK 123456



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top