Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  United States of Europe
  Posts
  17,549
  Posts Thanks / Likes

  Default TF 1 Franta vine in Romania...

  Postul TF 1, cea mai mare televiziune generalista din Franta, este interesat de Romania. Emanuel Florent, director general adjunct pentru dezvoltare al televiziunii, s-a intalnit ieri cu Ralu Filip, presedintele CNA.

  Ralu Filip a declarat ca reprezentantii TF 1 sunt in Romania pentru a face o evaluare a pietei, legislatiei si publicului romanesc, in vederea lansarii unui program generalist.

  TF 1 a devenit, in timp, un grup de comunicare integrat care dezvolta diverse activitati, de la productie si difuzare de programe TV la productie cinematografica, distributie de DVD-uri si CD-uri sau teleshopping, prin filiala sa cu acelasi nume.

  Exista posibilitatea ca TF 1 sa solicite CNA o licenta sau sa cumpere una deja existenta pe piata. „Ei vor evalua si o varianta, si cealalta, si pe cea de a cumpara, si pe cea de a lua o licenta. Este limpede ca este un demers serios si o evaluare serioasa, ceea ce-mi arata ca nu este vorba de o mica miscare”, a afirmat Filip.

  Postul TF 1 este pe locul intai in topul televiziunilor generaliste din Franta, cu o cota de audienta de 31,6 procente in 2006. Francezii au dezvoltat o paleta larga de produse derivate: site-uri internet, continut video, bloguri etc. Principalul actionar al TF 1 este compania Bouygues (42,9%).

  O alta parte a postului este proprietate publica, televiziunea fiind listata la bursa pariziana. Patrick Le Lay ocupa, din 1988, functia de presedinte-director general al postului.

  Reteaua detine o serie de canale tematice distribuite contra cost in Franta - LCI, TF6, TV Breizh, TMC.
  Salut Prieteni!


 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ...precum si Europort .

 3. #3
  aleksutz
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  In sfarsit ar avea si PRO TV-ul concurenta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top