Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    tg-jiu
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default tot probleme scanare altdvb

    nu stiu ce se intimpla cu altdvb ca nu mai pot scana nici un satelit , am vazut ca mai avea cineva probleme cu scanarea dar eu am o placa skystar 2,6 d
    popescu

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu mai am probleme cateodata la scanare, merge greu si imi face din canale tv canale de date.
    Mai incerca dupa cateva minute si s-ar putea sa mearga.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    tg-jiu
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat de nu stiu cate ori si tot aceeasi problema desi am semnal 80% imi merg toate programele nu pot sa scanez frecventele pe nici un satelit
    popescu

  4. #4
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sterge fisierul cu canale ( .bch) din dir satfiles/channels ,da scan ,sterge satelitul care vrei sa-l scanezi dai apoi add sat pe acelasi sat si scaneaza.
    ar trebui sa mearga fara probleme

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si vezi ca transponderul 10772 H de pe Astra19 nu-l poate scana Altdvb-ul, asa ca debifeaza-l la scanare.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    tg-jiu
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    referitor la transporder am incercat de mult , citesc des forumul , o as incerc si celalata metoda
    popescu

  7. #7
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....sau in tools/device info, incearca cu driverele mibi ,saar sau standard

  8. #8
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...sau(si) in device manager/network adapter/techni dvb dai disable si apoi enable
    cam atat.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    tg-jiu
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi o sa încerc
    popescu

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    tg-jiu
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit solutia dezinstalez pluginurile , scanez , si le instalez la loc si merge
    se pare ca din cauza pluginurilor nu puteam sa scanez sateliti
    popescu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top