Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
 1. #1
  dibaci Expert
  Join Date
  Oct 2002
  Location
  44.26’24 /26.10'50
  Posts
  10,804
  Posts Thanks / Likes

  Default Nasul(invitat Basescu) feed,azi

  De la 22 la 24
  11056H,16 gr.est
  sr 3327
  fec- auto
  P.S.
  Merge d'acu(ora 20,00) ID ROU 007
  Nicu oligarhu
  [SIGPIC][/SIGPIC]

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Maubeuge, FR
  Posts
  5,695
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Merge, danke schon.

 3. #3
  dibaci Expert
  Join Date
  Oct 2002
  Location
  44.26’24 /26.10'50
  Posts
  10,804
  Posts Thanks / Likes

  Default

  A tras cineva feed-ul?
  [SIGPIC][/SIGPIC]

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2004
  Location
  Oradea
  Posts
  148
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Asta nu era feedul miculestilor National TV/Transilvania TV?
  Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
  75 E - 43 V

 5. #5
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Hunedoara
  Posts
  112
  Posts Thanks / Likes

  Default

  N-am avut semnal nici cat negru sub unghie....
  HD, DM 500S, Offset 1,2m Al, H-H Opticum DM2800, VBox II, LNC Twin , 30V <-> 60E.
  Placa baza Gigabyte soket 775, memorii DDR 2 X 2048, Intel Pentium 4 3 GHz, HDD Sata 2 x 2 TB Seagate, Asus ATI Radeon 128MB, A4tech 5.1, Creative Live Audigy,etc...
  Zi de Zi Recomandarea Zilei

 6. #6
  Silver Member Expert
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  CLJ/VIE
  Posts
  2,502
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Basescu: "Castig sigur cu un scor de 70-75 la suta!"
  15 Mai 2007


  Presedintele-suspendat a declarat aseara la emisiunea „Nasul” de la B1 Tv (n.r: ne scuzati ), ca se astepta sa castige referendumul de sambata cu peste 70-75 la suta si ca romanii trebuie sa se prezinte la vot pentru ca acesta ar fi un semn de civilizatie si responsabilitate.
  Intrebat de moderatorul Radu Moraru la ce scor se asteapta, el a raspuns, intr-o prima faza, "peste 75 la suta", pentru ca, ulterior, sa precizeze ca aniticipeaza ca romanii vor vota "aproximativ 70 la suta" in favoarea sa.
  El i-a indemnat pe romani sa se prezinte la vot, le-a explicat ca daca vor ca el sa ramana in functie trebuie sa voteze "NU", iar daca doresc sa fie demis, trebuie sa voteze "DA" si ca prezenta lor la vot in numar mare ar fi un semn de civilizatie si responsabilitate.

  Presedintele suspendat nu a scapat prilejul de a-si pune la colt rivalii.

  DESPRE TARICEANU: "Premierul are mai putine drepturi"

  "Guvernul este una dintre institutiile cu care lucreaza seful statului si ca premierul nu este sef al Justitiei, nu este membru al CSM, cum este presedintele, care are mai multe drepturi decat seful Executivului", a lasat Basescu, precizand ca: "Niciodata nu am vorbit cu procurori pe dosar, intotdeauna pe legi". El a mai explicat ca, in caliate de sef al statului, are voie sa vorbeasca cu orice institutie pentru a se informa si pentru a sti ce sa faca.
  "Guvernul este doar una din institutiile statului, cu care presedintele lucreaza. Premierul are mai putine drepturi, nu este si sef al Justitiei, in timp ce presedintelele este membru de drept in CSM", a spus Basescu.
  Conform acestuia, Calin Popescu Tariceanu si Radu Fenechiu nu l-au desemnat pe Tudor Chiuariu pentru ca acesta sa fie ministru al Justitiei, ci pentru ca, prin el, sa poata fi blocate anumite dosare in care erau cercetati oligarhi.
  DESPRE VANGHELIE: "Du-te, nene, in vremea lui Lis!"

  Basescu a spus ca nu doreste sa raspunda atacurilor liderului PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, caruia nu are ce sa ii spuna decat sa se duca "in vremea lui Lis" si sa vada "contractele cu Luxten".

  El a facut aceste afirmatii in contextul in care declara ca multi politicieni il ataca, iar el nu doreste sa le raspunda si ca, cu toate acestea, s-a creat impresia ca el ataca cel mai adesea.

  Basescu a dat ca exemplu declaratiile lui Vanghelie, conform carora atat el cat si Adriean Videanu au cumparat, in calitate de primari generali ai Capitalei, energie electrica scumpa de la firma Luxten, aceste lucruri reiesind, potrivit primarului Sectorului 5, in mod clar din bugetele propuse de cei doi la Primaria Generala. "Ce sa-i raspund lui Vanghelie? Du-te, nene, in vremea lui Lis si vezi contractele cu Luxten!", a spus Basescu.
  Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Traian Basescu si Adriean Videanu sunt "regii gunoaielor in Bucuresti", el precizand ca in spatele firmei REBU se afla deputatul PD Cezar Preda, care detine actiuni la REBU si ca cei doi au cumparat, in calitate de primari generali ai Capitalei, energie electrica scumpa de la firma Luxten, lucruri care pot fi vazute clar din bugetele propuse de cei doi la Primaria Generala.
  In aceeasi conferinta de presa, Vanghelie l-a acuzat pe presedintele suspendat ca "este oligarhul numarul unu", el aratand ca Basescu, in perioada mandatului de primar general, a devalizat institutiile statului cu suma de cinci miliarde de euro.
  Presedintele PSD Bucuresti a aratat, totodata, ca, in perioada mandatului de primar general, Traian Basescu a cumparat energie electrica scumpa, de 1,2 miliarde de euro, de la firma Luxten si l-a acuzat ca a fost implicat in platile pentru asfaltarea Capitalei, 75 la suta din suma respectiva, adica 1,5 miliarde de euro, fiind directionata catre firma Euroconstruct.
  Marian Vanghelie a afirmat si ca presedintele suspendat a instituit monopolul parcarilor in Bucuresti, afacere de pe urma careia se castiga 50 de milioane de euro anual, iar Primaria Capitalei nu incaseaza nimic. El a facut trimitere la firma "domnului Cocos, posibilul barbat al doamnei Udrea".
  Vanghelie a mai spus ca Basescu a fost prins de doua ori beat la volan, existand chiar o inregistrare la Udriste, unde se poate vedea si replica lui acestuia catre politisti: "Ha, ha, m-ati prins!".

  DESPRE ILIESCU: "Se prefigureaza acuzatia de genocid"

  Presedintele suspendat l-a acuzat pe Ion Iliescu ca este "un profitor de revolutie, care a stiut sa o confiste si sa o puna in slujba Partidului Comunist".

  Basescu s-a referit la declaratiile din decembrie 1989 ale lui Ion Iliescu, conform carora cuplul Nicolae si Elena Ceausescu a intinat nobilele idealuri ale socialismului stiintific, declaratii despre care presedintele suspendat considera ca ar trebui scrise pe fruntea fostului sef al statului. El l-a acuzat, de asemenea, pe Ion Iliescu ca "a dat jos guverne prin intelegere scrisa cu lideri de mineri", ca a chemat minerii sa ii bata pe bucuresteni, lucru pentru care fostul presedinte le-a multumit acestora.

  "Politicienii se comporta ca maimutele, reactionand la ordinele unor indivizi foarte bogati"

  Intr-o alta iesire la rampa, un interviu acordat postului Radio Europa Libera, Traian Basecu a declarat ca riscurile pentru Romania constau in faptul ca decizia este luata de persoane care nu sunt alese si ca politicienii "se comporta precum maimutele, reactionand la ordinele unor indivizi foarte bogati". Intrebat despre faptul ca a cerut separarea mediului de afaceri de clasa politica, Traian Basescu a precizat ca nu a solicitat o ruptura intre cele doua medii, apreciind ca nu pot exista unul fara celalalt si ca politicienii trebuie sa simta intotdeauna pulsul comunitatii de afaceri.
  "Ceea ce vreau este o ruptura intre oligarhi si politica", a declarat presedintele suspendat, precizand ca oligarhii nu trebuie confundati cu comunitatea de afaceri.
  In opinia sa, oligarhii sunt "cei cativa care au acumulat averi multumita facilitatilor din partea Guvernului, oameni care au devenit foarte bogati si care acum dau ordine politicienilor, acelora care sunt sprijiniti financiar de oligarhi si care s-au transformat in marionete" ale anumitor oameni de afaceri, cum ar fi Dan Voiculescu, Dinu Patriciu si multi altii.
  Basescu a spus ca acesti oameni foarte bogati trebuie sa sa inteleaga ca nu controleaza si puterea politica.
  "In acest moment, riscurile pentru Romania constau in faptul ca decizia este luata de persoane care nu sunt alese si politicienii se comporta ca maimutele, reactionand la ordinele unor indivizi foarte bogati", a declarat presedintele suspendat.

  ==========================================================
  (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
  ========================================
  ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top