Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: Pre*iere down ?

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default Pre*iere down ?

    Se pare ca a cazut pre*iere azi de dimineata... au schimbat key oare sau e ceva mai complex ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge in continuare (l-am verificat acum).

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge-merge
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Se pare ca a cazut pre*iere azi de dimineata... au schimbat key oare sau e ceva mai complex ?
    Pune keytza asta :
    Key 00 : E2 E1 BE 9F C9 F3 B3 5D 20 F9 64 23 7F D3 70 E6
    DEC : 226 225 190 159 201 243 179 093 032 249 100 035 127 211 112 230
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect, imi merge acum dupa ce am schimbat keya. Am pus un softcam cu keye veche de brumiere si de asta nu mergea. Scuze !

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge cu keya veche trebuie neaparat sa pun keya noua ?

  7. #7
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    La mine merge cu keya veche trebuie neaparat sa pun keya noua ?
    IDEM !
    Nu inteleg care e menirea cheii noi ...

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI View Post
    Nu inteleg care e menirea cheii noi ...
    Pur si simplu de doua zile au inceput sa trimita next key, deocamdata merge inca cu vechea cheie. Probabil vor trece curand la noua cheie, daca nu se produce ceva mai grav, adica schimbari majore si ecrane negre.

  9. #9
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Angry A inceput .....

    A inceput - ecran negru pe cateva canale P*****re , frecventele 12032 H si 11798 H , sci-fi , jetix , Krimi , etc . Se pare ca se introduce un nou algoritm la Nagra (MECM) . Asta mai lipsea acum !?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    A inceput - ecran negru pe cateva canale P*****re , frecventele 12032 H si 11798 H , sci-fi , jetix , Krimi , etc . Se pare ca se introduce un nou algoritm la Nagra (MECM) . Asta mai lipsea acum !?
    Cam panicos esti. Dar fiind nou pe aici cred ca ti se vor ierta. Si btw la mine merge fara probleme cu cheita cea veche, vezi ce cheie ai tu.

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvictor View Post
    Cam panicos esti. Dar fiind nou pe aici cred ca ti se vor ierta. Si btw la mine merge fara probleme cu cheita cea veche, vezi ce cheie ai tu.
    merge si Prem 1 si 3 la tine ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Abia acu a zis si la mine decode network pe prem 1, 3, etc
    2 si 4 si majoritatea direkt sunt inca internal

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici Internationalul de pe 23.5E nu se mai deschide.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare PW ne pregateste o surpriza neplacuta ? o serie de canale nu mai merg chiar si cu keya noua

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    ) se pare ca ne putem lua ramas bun de la el
    Forumurile germane sunt inchise - multe din ele

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top