Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Skystar2 2.3P

    Hi!

    Am primit astazi un Skystar2 2.3P.
    Am problema ca are semnal, dar semnal mai slab de cit cu Skystar2 2.6c.
    Blindscan face dar, pune la SR cu 31 mai mult de cit ar trebui, de exemplu la un transponder cu 27500 el "gaseste" 27531.
    In Progdvb nu vrea sa-mi arate nici o imagine cu toate ca semnal are.
    Am incercat driverele 4.22, 4.28, 4.30. Cu 4.30 nu merge de loc. Ce sa-i fac?
    Omu de la care am cumparat-o a avea in conditii de afaceri (sau cum ii zice pe romaneste?) ca pot sa o trimit in 7 zile inapoi in caz ca nu ar functiona.
    Dar asta nu as vrea fiindca Skystar2 2.3P sint rare. Eu am comandato din Anglia. Ce sa mai incerc? Spuneti va rog repede.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    incearca si cu driverele 4.40

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta pentru mine nu ar fi o rezolvare.
    Verziunea 2.3 si 2.3P e asa veche ca trebuie sa mearga si cu drivere mai vechi.

    Plus ca TransponderFinder merge, dupa cum zice el, numa cu verziunea 4.30, cu toate ca a mers si cu 4.28, dar la SR punea 31 in plus.

    Alta solutie?

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma intreb daca nu cumva e locked?
    Cum s-ar comporta daca ar fi locked? Deci ar prinde numa o frecventa anume sau nu ar da transportstreamu mai departe?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ar fi locked ar prinde frecventele insa nu ar deschide canalele in progdvb.
    Mie mi s-a intamplat chiar la inceput acu vreo 4 ani cu ss2 rev 2.3 si am rezolvat problema cu ss2eeprom editor. Asta a fost singurul care mi-a rezolvat problema.
    In prezent insa cu driverele astea noi e mai greu sa se fi blocat , din cate stiu eu si daca ar fi fost blocata in momentul cand ai bagat 4.30 sau 4.32 ar fi trebuit sa se deblocheze chiar si cu 4.28 cred ca ar fi trebuit sa mearga.

  6. #6
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmm1967 View Post
    incearca si cu driverele 4.40
    Am aceeasi placa si merge excellent si cu ultimele drivere 4.4.0 si chiar si cele beta.... Placa nu are nimic...Daca ar fi blocata, nu air prinde nici un canal. Bafta !

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai exact asta este. Pot sa fac Blindscan sa gasesc transpondere.

    Si in Progdvb seteaza frecventa canalului dar nu are imagine.
    Nici Skynet nu merge.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand e blocata se prind canalele doar nu se pot deschide in ProgDvb.
    V-am zis ca si eu am avut aceasta problema.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top