Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: SS2+ Phoenix

  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2+ Phoenix

    Este ceva plugin pt. conectarea unui Phoenix cu ss2?
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NewCS + WinCSC (sau CSC)
    gbox + gboxplugin
    pt VIA -> UVCE

    Vezi aici detalii: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=30472
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau sa conectez un [email protected] [email protected]
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca newcs sau, daca nu, gbx
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk View Post
    Daca ai rsa+bk trebuie sa folosesti combinatia newcs sub win ca server si wincsc ca si client setate pe un ip intern .(cum a spus de fapt si mm7163)
    Sub Win nu am reusit combinatia newcs-cs2gbox-gbox.

    f11

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi la sectiunea cu Dreambox , quartzul sa fie 3,68 ( BK&RSA )

  7. #7
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi la sectiunea cu Dreambox , quartzul sa fie 3,68 ( BK&RSA )

    ""
    ptr phoenix ?!
    Contraria sunt complementa.
    Nihil sine Deo!

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicolau gigi View Post
    ptr phoenix ?!
    La phoenix pt cardul n2 .
    Ideea este ca la 3,57 au murit unele carduri .

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    La phoenix pt cardul n2 .
    Ideea este ca la 3,57 au murit unele carduri .
    In dreambox sau(si) in servere linux(win)?

    f11

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un card programmer Uniplat ca cel de aici : http://elrafel.com/tienda/index.php?...ia&cod p=1847
    si vreau sa stiu daca se poate folosi in mod similar interfetei Phoenix cu un card legal achizitionat.
    TNX!
    PS :
    Imi cer scuze ca am postat si in threadul referitor la Phoenix !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Merci de link...
    Asa cum banuiam problema este simpla si nu exista un risc major in situatia conectarii unui card pe o interfata phonix cu un cuartz pe ea .In cel mai rau caz nu il vede newcs sau il vede si nu functioneaza normal dar cu certitudine nu poate sa-l distruga.
    Conectat pe un dream in slotul acestuia .frecventa de lucru a cardului =clock= este dat de receptor si pot sa apara probleme.Dar pot sa apara si virfuride tensiune care pot defecta cardul si multe altele...

    f11

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna precizare @f11

    Living an analog lifestyle in a digital world

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Help! Pls

    Am o placa ss2+phonix , o cartela Maxtv cu abonament si nu reusesc sa fac combinatia NewCS + WinCSC sa functioneze.In NewCS GUI imi apare"
    [ 17:16:40 ] [ Newcamd:15000 ] User dummy logged in, client: Generic

    [ 17:16:40 ] [ Newcamd:15000 ] User dummy logout".Ce pot sa fac sa mearga?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top