Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1 probleme pe o anumita frecventa

    Sirius 5E
    12111 H 27500 - pachetul Kinston

    Pe Emtech mergea ... pe SS1 nu aveam semnal deloc. Asta dupa ce inainte mergea si pe SS1 fara probleme iar la cal. nu am umblat. Am incercat cu AltDVB, ProgDVB si MyTheatre! Alte frecvente, fie H sau V, mergeau fara probleme!

    S-a mai intilnit cineva cu asa ceva?

    Multam' mult!

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La o cautare automata sau manuala ai semnal la el sau nu?

    Incearca o modificare la transponder (1-2 cifre) acest gen de probleme
    apare des la programele turcesti.

    Daca la asta te-ai referit.

    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La MT mai sare cate o frecventa cu cautare automata. La ProgDVB insa trebuie sa cauti manual, asa ca...Eu am patit asta cand cautam MBC-uri pe Arabsat. Pana nu am incercat diferite combinatii, nu a mers. Am reusit dupa ce am scanat schimband polarizarile intre ele. Ciudatenii...
    I am another brick in the human wall!

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cautat si manual .. frecventa respectiva e moarta pe SS1!
    Culmea e ca Emtech si SS1 sunt in looping si Emtech merge!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a fost o discutzie pe acest forum referitoare la problema ta si (ciudat) vinovat era LNB-ul.Sper sa nu ma insel.
    f11

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Frecventa ProTV
    By gigelsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 17
    Last Post: 17th November 2006, 22:36
  2. Care e frecventa cea mai puternica pe 28 E ?
    By romeo in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2006, 18:32
  3. frecventa noua.
    By titiniu in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 7th June 2006, 01:04
  4. 12687H o frecventa cu probleme?
    By ntire2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 38
    Last Post: 8th May 2005, 18:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top