Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default Peace TV on Pas10/7


    Dear Friends who are switched to Pas10/7 . i want to know if the Peace TV channel on TP 3783 H 3250 signal % is same or reduced. I am not getting signal for this TP alone on that satellite. All other TP are getting above 60% to 80% signal but on this particular TP i am getting signal level upto 34% but no Quality ......... any reason?

    I am using Cband LNF and previously i used to get signal even till last week.. but now NO Signal on the Sigle TP , i can get Rohi tv, islam channel, ARY channels, and all others available .....

    I tried connecting it directly to receiver and also with Diseqc switch but on both occasions getting the same signal level.

    anyone else facing the problem ?
    You cannot teach a man anything; you can only help him find it within himself.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tried it and not getting a signal, though different regions, but mine wont show when signals are low- combined lnbs only shows strong transponders.
    Dstv HD PVR

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default Peace tv

    Dear MJ786.
    I m getting peace tv but i have 8 feet dish and my location is dubai.
    Just check in receiver on what frequency ARY coming and DD India coming. If u r using single cable salution LNBF. Then may be u have to change the tp frequency mannualy.
    Best regards.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rajadada View Post
    Dear MJ786.
    I m getting peace tv but i have 8 feet dish and my location is dubai.
    Just check in receiver on what frequency ARY coming and DD India coming. If u r using single cable salution LNBF. Then may be u have to change the tp frequency mannualy.
    Best regards.
    ARY is coming on 3864 H 19850 TP... without any problem..

    I am also using 8ft dish here. I tried editing TP but still no use .. anyhow i will try again with adjusting it again
    You cannot teach a man anything; you can only help him find it within himself.

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear Mj , it's working fine for me.


    Thanks.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    Dear Mj , it's working fine for me.


    Thanks.
    Yes.. now it is working for me also , I dont know how... I just retuned my STB in morning but even after that it was not giving signal more than 34% and no quality.. but now suddenly it is giving upto 55% quality signal .

    Maybe after I posted a thread here they improved their signal and hence I am able to catch it

    But anyhow barely just 3 hours after my post here for help i had got the signal which i was not getting since last 3 to 4 days.. so that shows how important this website is .
    You cannot teach a man anything; you can only help him find it within himself.

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    We r very please that u can get back ur channel.


    Regards.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mj786 View Post
    Yes.. now it is working for me also , I dont know how... I just retuned my STB in morning but even after that it was not giving signal more than 34% and no quality.. but now suddenly it is giving upto 55% quality signal .

    Maybe after I posted a thread here they improved their signal and hence I am able to catch it

    But anyhow barely just 3 hours after my post here for help i had got the signal which i was not getting since last 3 to 4 days.. so that shows how important this website is .

    Yes. This website nearly solves most of our problems.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    472
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Every think is right in the skys, No problem.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top