Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default D+ noul id 4102 , lamuriri

    Care este treaba cu noul id pentru D+ 4102 ? Multumesc pentru ajutor

  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion View Post
    Adica se ne asteptam la " ecrane negre " ? Sau poate baieti deja muncesc pentru sa avem lumina in case deja am vazut key pe rdi pentru d+ id 4102 . Mersi pentru raspuns
    Last edited by stargate99ro; 9th May 2007 at 00:58.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine a mers din februarie ku 4102.
    Dreambox_82

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    la mine a mers din februarie ku 4102.
    Care keye trebuie modificada din ce sistem de codare sau trebuie creata o alta keye , eu unul nu am priceput cum este cu id asta 4102 vad ca au aparut key dar unde se introduc nu stiu si cred ca mai sunt si alti " nepriceputi " ca mine .Multumesc pentru ajutor si multa bafta .

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am creat 2 key asa cum ai zis si nu vrea sa deschida , cu sbcl merge dar cu keyle introduse in receptor nu vrea poate gresesc undeva am verificat keyle de cateva ori sunt scrise bine .Oricum mersi pentru efortul de a ma ajuta .

    PS. keya RSA are index 00 sau 01 am vazut ca tu ai zis M1 iar in softcam este trecuta cu 00 .?
    Last edited by stargate99ro; 9th May 2007 at 14:41.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am incercat cu vplug si placa DVB si merge OK cu cheile din acel link. Cu receptoare nu am incercat si nu stiu.
    Cheia RSA in acel softcam este asta:
    N 4102 M1 D91FB482F54C4535621D845F7EC4AB4DC9309DED26B5403084 8EB63968977529FE8FF18613276171E57BDA8A47AC993703CC E2A1CB071998ECCB327EF63CCEA7

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Eu am incercat cu vplug si placa DVB si merge OK cu cheile din acel link. Cu receptoare nu am incercat si nu stiu.
    Cheia RSA in acel softcam este asta:
    N 4102 M1 D91FB482F54C4535621D845F7EC4AB4DC9309DED26B5403084 8EB63968977529FE8FF18613276171E57BDA8A47AC993703CC E2A1CB071998ECCB327EF63CCEA7
    Da asa am bagat si eu doar ca in loc de M1 la mine este 00 asa apara si in softcam .Am bagat softcamul din linkul tau si tot asa apare keya rsa cu index 00 si tot nu vrea , cu vplug merge eu folosesc vplug cu ajutorul sbcl si merge super dar cu keyle in receptor nu vrea .Asa am patit cu cartoon in limba romana hotbird 13 chiar daca bagam keya nu mergea deoarece mai avea o keye rsa care trebuia si aia actualizata si aici cred ca este tot asa in afara celor 2 key cred ca mai trebuie ceva . Mersi pentru raspunsuri .

  10. #10
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    Da asa am bagat si eu doar ca in loc de M1 la mine este 00 asa apara si in softcam .Am bagat softcamul din linkul tau si tot asa apare keya rsa cu index 00 si tot nu vrea , cu vplug merge eu folosesc vplug cu ajutorul sbcl si merge super dar cu keyle in receptor nu vrea .Asa am patit cu cartoon in limba romana hotbird 13 chiar daca bagam keya nu mergea deoarece mai avea o keye rsa care trebuia si aia actualizata si aici cred ca este tot asa in afara celor 2 key cred ca mai trebuie ceva . Mersi pentru raspunsuri .
    Vezi ca aceea este o cheie esentiala NECMR sau M1 este obligatorie ,incearca sa editezi key-le cu key editor for globo 3xxx-6xxx sau cel mai usor foloseste keys actualizate (la zi) bk - yumatu le convertesti cu AVKeyMerge si gata trebuie sa mearga . Succes !

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    Vezi ca aceea este o cheie esentiala NECMR sau M1 este obligatorie ,incearca sa editezi key-le cu key editor for globo 3xxx-6xxx sau cel mai usor foloseste keys actualizate (la zi) bk - yumatu le convertesti cu AVKeyMerge si gata trebuie sa mearga . Succes !
    Daca esti un pic atent am specificat ca am pus si un softcam gata facut si nu a mers nici cu acela acest lucru ma facut sa cred ca totusi mai trebuie cava .

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A cazut un satelit cu Taquille-le 5-9 de la 19.2 ? sau numa la mine, ca imi zice ca n-am semnal in schimb celelalte merg.....1 - 4 ,10

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Foter View Post
    A cazut un satelit cu Taquille-le 5-9 de la 19.2 ? sau numa la mine, ca imi zice ca n-am semnal in schimb celelalte merg.....1 - 4 ,10
    La mine merg toate pe Astra19,2E si pe Hiapasat30W.am verificat sunt''Ok

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si aici la fel, merg ambele pachete (19.2E si 30W) cu o singura exceptie....de ce MTV ES de la 19.2E nu se deschide (singurul) si versiunea de la 30w merge ok
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  15. #15
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Sper ca nu este inceputul sfarsitului ....!!!??

    Decodarea cu SBCL merge super pentru MTV Esp., Nick. Esp., etc. dar daca va trebui sa folosim in continuare , sau si mai rau sa nu mai putem folosi nici macar SBCL-ul pentru emulare este jale maaaaare !
    Daca aceasta boala se ia si la 4101 suntem este chiar o problema , cred ca sunt primele teste pentru o viitoare schimbare a sistemului de codare sau mai bine zis folosirea multipla a codarilor .
    Vorba cintecului ce va fi , va fi ! Vom vedea ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top