Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default problema la un receptor digi 1120

    S-a blocat, pe display apar cele 4 liniute orizontale ( fara nicio cifra), pe tv nu apare nimic, nu reactioneaza la niciun buton, de telecomanda nu mai zic
    Pareri, rezolvari? (treba cu casieria e mai simpla, dar distanta intre mine si casierie e din 4 cifre )
    Nu mai e in garantie...
    Merci
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    S-a blocat, pe display apar cele 4 liniute orizontale ( fara nicio cifra), pe tv nu apare nimic, nu reactioneaza la niciun buton, de telecomanda nu mai zic
    Pareri, rezolvari? (treba cu casieria e mai simpla, dar distanta intre mine si casierie e din 4 cifre )
    Nu mai e in garantie...
    Merci
    pauza... il duci la caserie si ti-l schimba...asta e singura solutie
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    pauza... il duci la caserie si ti-l schimba...asta e singura solutie
    Speram sa nu ajung acolo...
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prin ce cablu e legat la televizor? Prin cablul de antena sau prin cablul RCA?
    Daca e prin cablul de antena, s-ar putea sa fi facut un reset si atunci canalul UIF revine la 36 (sau 38, nu mai stiu care este default). Incearca prin cablul RCA si vezi daca apare ceva pe ecran (probabil apare fraza de inceput care te intreaba daca vrei sa faci un search).

  5. #5
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Prin ce cablu e legat la televizor? Prin cablul de antena sau prin cablul RCA?
    Daca e prin cablul de antena, s-ar putea sa fi facut un reset si atunci canalul UIF revine la 36 (sau 38, nu mai stiu care este default). Incearca prin cablul RCA si vezi daca apare ceva pe ecran (probabil apare fraza de inceput care te intreaba daca vrei sa faci un search).
    Era prea simplu sa fie asta, dar ...
    oricum merci pentru sfaturi
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    pauza... il duci la caserie si ti-l schimba...asta e singura solutie

    ti-l schimba cu unul nou .... si un nou contract . mai ales daca e iesit din garantie nu discuta nimeni cu tine ceva despre reparatie. nici nu are rost sa te complici .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristinel
    Ai reusit sa rezolvi?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    915
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu siguranta ca sa blocat, inchidel de la spate si dupa ca. 1 minut dai iar drumul.
    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not
    sure about the former" - Albert Einstein
    Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam!

    "Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect." Linus Benedict Torvalds
    Linux is like a wigwam - no Gates, no Windows, and an Apache inside






 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top