Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default scan error cu altdvb...

    salut.va rog sa ma ajutati intr-o problema daca puteti.am o placa skystar hd si in afara de playerul original al placii techinsat folosesc si programul altdvb 2.2. este limpede ca este cel mai bun player "ever" insa am o mica probl cu el.a mers ca un briliant pina am reinstalat windowsul.acum nu mai are semnal decit daca deschid in acelasi timp si playerul technisat tv si cind ii dau scan imi da eroare... ce ramine de facut.va rog sa imi dati un rasp, vreau sa-l pot rula din nou la mine in comp.celui care l-a creeat ii transmit salutarile mele de undeva departe de romania.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -presupun ca ai inregistrat filtrele din C:\Program Files\AltDvb\Filters ?
    -in caz ca iti da eroare cand scanezi Astra 19E, sterge primul transponder din lista (10722H) sau debifeaza-l la scanare.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar hd

    SLAman... am facut toate astea de la inceput.poate m-am exprimat un pic gresit.ce se intimpla de fapt: deschid altdvb-ul si nu primeste semnal desi antena e pe satelit.daca deschid in acelasi timp si playerul original technisat tv (altdvb-ul fiind deschis) atunci technisatul ruleaza bine si se deschide programul tv cautat iar altdvb-ul primeste semnal.deci cind am deschis playerul original numai atunci aldvb-ul primeste semnal.acum... cind dau scan pe altdvb cu amindoua playerele deschise aldvb-ul imi da scan error sau ... scaneaza si afiseaza doare canele de pe transponderul rulat pe playerul original techinsat.practic technisatul hraneste altdevb-ul doar cu ce ruleaza el ... te rog sa ma ajuti daca poti sa rezolv problema asta pt ca altdvb-ul a mers super pina am schimbat windowsul la comp si il vreau inapoi.multumesc mult si astept un rasp.merci.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by justi_007 View Post
    SLAman... am facut toate astea de la inceput.poate m-am exprimat un pic gresit.ce se intimpla de fapt: deschid altdvb-ul si nu primeste semnal desi antena e pe satelit.daca deschid in acelasi timp si playerul original technisat tv (altdvb-ul fiind deschis) atunci technisatul ruleaza bine si se deschide programul tv cautat iar altdvb-ul primeste semnal.deci cind am deschis playerul original numai atunci aldvb-ul primeste semnal.acum... cind dau scan pe altdvb cu amindoua playerele deschise aldvb-ul imi da scan error sau ... scaneaza si afiseaza doare canele de pe transponderul rulat pe playerul original techinsat.practic technisatul hraneste altdevb-ul doar cu ce ruleaza el ... te rog sa ma ajuti daca poti sa rezolv problema asta pt ca altdvb-ul a mers super pina am schimbat windowsul la comp si il vreau inapoi.multumesc mult si astept un rasp.merci.
    Si eu am patsit la fel,avand Skystar HD,am rezolvat:dezinstalezi Technic Center pastrand numai driverele.Potsi pune ce player vrei, va lucra corect.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar hd error

    kenntos am facut cum mi-ai spus si tot nu vrea ... ii dau signal test si imi da oke, apoi cind dau scan imi da pat table incomplete.poate nu am instalat tot ce trebuie sau unde trebuie.o iau de la inceput in seara asta ... multumesc de advice.ciao.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top