Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Problema ss2!

  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema ss2!

    Am ss2 din 2001 si recent a inceput sa imi faca probleme. Dupa ce pornesc Altdvb si dau pe un program mere totul ok cateva minute dupa care se aprinde becul la HDD si incepe sa sacadeze imaginea si sunetul pana ce se blocheaza. Isi mai revine daca il las cateva minute dar tot sacadeaza si blocheaza dupa aceea, in plus daca incerc sa schimb programul dupa aceasta se schimba foarte greu sau nu porneste deloc.
    Am schimbat windows, driverele MB, SS2 ,video,codecurile si degeaba. Am FX5500,XP MCE,nvidia pure decoder,128DDR si proc de 1300 duron.
    Va rog ajutati-ma sa identific problema!
    Multumesc!

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default PS

    PS Am montura HH strong pe antena ,conectata la ss2 pe rotire.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Am ss2 din 2001
    Am schimbat windows, driverele MB, SS2 ,video,codecurile si degeaba. Am FX5500,XP MCE,nvidia pure decoder,128DDR si proc de 1300 duron.
    Incalzire tunerului / chipului ?
    (XP) MCE
    Ca sa elimini cauzele hw pune-o pe win98se cu driverele cu care a fost livrata si verifica cu DVBwiever

  4. #4
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel face si pe progdvb? Daca da incearca si cu un hard de la un prieten.
    Naturally born racer




  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe mytheatre face aprximativ la fel, adik sacadeaza dar parca blocheaza mai putin.Pe progdvb mere greu de tot si blocheaza . Sa incerc cu un HDD pe sata?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazul tau pot fii o gramada de necunoscute..incepand de la sursa de alimentare a pc-ului pana la probleme de soft...mai bine le elimini pe rand incercand cu instalarea placii pe un alt pc...Bafta!



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau vezi ce procese ai deschise in plus si vezi daca nu ai "virusori" care ...cine stie ce fac cu hardul tau!

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default eeee

    Nu are nici o legatura cu sursa pentru ca a functinat in buna regula pana acu ceva timp. Virusori nu am. Suspectez o incalzire a placii sau o problema de HDD (e cam uzat) dar as vrea sa stiu sigur care e buba de aceea am intrebat.

  9. #9
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai nou am si caderi bruste de semnal pana la 0 pe canale FTA si PAYTV.
    Cred ca placa s a cam dus. Are 6 ani de functionare intensa.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Nu are nici o legatura cu sursa pentru ca a functinat in buna regula pana acu ceva timp. Virusori nu am. Suspectez o incalzire a placii sau o problema de HDD (e cam uzat) dar as vrea sa stiu sigur care e buba de aceea am intrebat.
    Chiar nu inteleg de ce esti asa convins ca nu are nicio legatura cu sursa...si mai ales daca spui ca a functionat in buna regula pana acum ceva timp...Se pot duce condensatorii si nu mai lucreaza cum trebuie in sarcina..Placa oricum se incalzste...Dar ma rog..tu stii...noi am presuspus..Gata ca sunt offtopic!



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top