Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

Thread: Skystar 2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar 2

    Buna la totzi care vreti sa-mi spuneti unde gasesc un link sau info cu poze cum se lucreaza cu ss 2 deci primii pasi va rog Multam fain .

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Aici pe forum gasesti raspunsuri la toate problemele tale....doar da-i un search

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marginea29 View Post
    Buna la totzi care vreti sa-mi spuneti unde gasesc un link sau info cu poze cum se lucreaza cu ss 2 deci primii pasi va rog Multam fain .

    Uite aici manualul original dar in engleza. Ai acolo explicat pana in cele mai mici detalii modul de instalare a lui SkyStar 2. Daca vrei si in germana ti-l pot da desi il gasesti pe site-ul http://www.technisat.com. Ai acolo si manualul de instalare.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea e ca trebuie sa stim si ce ai..daca ai motor, ce placa este(fabricant)Daca "manipulezi" caclculatorul cat de cat te descurci si cu SS2...Daca vrei ceva info da un pm sau ai YM..



  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default Ss2

    Hai noroace , am ss2 de la TechniSat cu software org v.4.2.8 , ma intereseaza cum se insta.. ALT DVB sa vad si eu ceva brumiere pe astra ,prg FTA le vad, am si motor HH 2100 , care sinteti amabili dati un link va rog multumesc

  7. #7
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna la totzi care vreti sa-mi spuneti unde gasesc un link sau info cu poze cum se lucreaza cu ss 2 deci primii pasi va rog Multam fain .
    Eu v-as spune unde, dar e interzis sa ...

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare!
    Placa se inastaleaza ca orice alta placa PCI. Instalezi driverele (4.2.8 daca vrei sa pui patch ca sa-ti miste si HH-ul, sau 4.4.0, astea fiind ultimele drivere oficiale) apoi bagi placa in calc.
    Apoi instalezi AltDVB si in folderul de plugins\AV0 pui vPlug1.7.2:
    http://www.zshare.net/download/2221436bebb8f1/
    Si tot acolo pui si ultimele chei si ar trebui sa vezi cate ceva.

    bafta!
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    Salut: unde gresesc ca nu reusesc sa schimb la plugins/ AVO si sa pun vplug 1.7.2:l-am butonit in toate felurile dar nu pot sa vad nici prg FTA cu prg ALT DVB este semnal gaseste prg la cautare dar nu vede nimic ceva nu fac bine va rog unde gresesc multam fain ...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default Ss2+alt Dvb

    Salut:care mai sinteti amabili si i-mi spuneti cum si unde se baga la SS2+ALT DVB :emu ,sau ce mai trebuie sa vad si eu Pre...re, prg libere merg bine , mai departe nu reusesc Danke..

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Emu +softcam.key in plugins>AV0.Bafta.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    S2Emu.dll 1.2.8.+ S2Emu.ini+softcam.key cu key valide pt. premiere.

    N 0501 00 E2E1BE9FC9F3B35D20F964237FD370E6 ;Premiere
    N 0501 01 3106C81AB3765D03E99FEECA476F4E0D ;Premiere
    N 0501 02 F6E82981CDA9101163B3361BBDA91E27
    N 0501 M1 8129FB105AAEFF4DE6A62F43F9D2A304A0C4FF4F08F79E7AC5 E042DAB60D8874427C2A8C773C714750C10487440F03AECD58 DACE9BB589871D1A796E03F3A590 ;
    N 0501 X1 03;

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    Da multam , dar in plugins la AVO nu pot sa deschid nimic ,am dat clic peste tot dar nu se deschide nimic unde sa bag emu+softcam key ,am toate incarcate in PC , pe ce trebuie sa dau clic sa pot incarca emu+softcam.key inca o data va multumesc..

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marginea29 View Post
    ...unde sa bag emu+softcam key ,..
    se copiaza in directorul AV0 din directorul Plugins care se agaseste in directorul AltDVB .
    La pornirea AltDVB acesta porneste S2emu sau vPlug daca le gaseste in /AltDVB/Plugins/AV0

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    Nu reusesc de nici oculoare ,am incercat in vplug la AVO ceva nu butonesc eu bine ,nu exista undeva un link cu poze

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top