Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Safe User Expert
  Join Date
  May 2005
  Posts
  2,956
  Posts Thanks / Likes

  Default

  E doar o "problema tehnica" a forum-ului.

  Pt a fi afisate toate topic-urile


  selectezi asa de jos apoi click pe Show Threats.

  @blano daca tot ziceai ca o sa vorbesti cu @admin despre cealalta problema spune-i sa o rezolve si pe asta

 2. #2
  Reclamant Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  11,499
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Leo, odata pe luna ai accese de furie, manifestate in topicuri precum cel de mai sus. E pentru ca ti-ai facut din hobby profesie, si, din profesie, mare pasiune mare. Pentru noi astialalti forumul este totusi un loc unde ne adunam in functie de limita timpului si a cunostintelor. Ca atare, fie o sectiune este mai bogata, fie nu, putem totusi dormi noaptea.

  E drept ca sectiunea asta a cazut intr-o anume uitare, dat fiind fie nepasarii, fie ignorantzei generale. Omul prefera sa "ia" filmele cu toptanul, fara sa intre intr-o sectiune de specialitate, dedicata editarii acestora. Site-uri dedicate informarii ( ex. www.vcdquality.com ) ofera direct alternativele, raminind ca site-urile dedicate transferului p2p sa faca restul (gasirea si descarcarea productiei respective).

  Parerea mea este ca NU, sectiunea nu trebuie inchisa. Si eu cred ca sectiunea de "movies" ii face o concurenta neloiala (in ceea ce priv. publicul), insa fiind 2 subiecte diferite, nu e cazul sa le vedem ca rivale ci ca si complementare.

  Cred ca substratul mesajului tau este, de fapt: moderatori, salvatzi sectiunea, faceti-o mai interesanta, POSTATZI si aici (s-a intimplat sa o facem mai rar, din pacate). Eu unul voi posta, de fapt doresc sa reinviu thread-ul dedicat DVD ripping. Sper sa se intimple cit mai curind.

  Adresez, ca atare, si celorlalti rugamintea de a contribui cit mai mult la sectiune. Unele thread-uri care isi au locul aici (sau sint tangente la subiectele noastre) s-au trezit fie pe la sectiunea PC related, fie la Movies, ca atare este bine ca populatia sa isi indrepte mai mult atentia asupra sectiunii Hi-Fi.

 3. #3
  Reclamant Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  11,499
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Se poate sa-mi fi scapat faptul ca te-ai referit la o modalitate tehnica de afisaj, cu toate acestea nu mi-a scapat faptul ca aceasta ar putea fi si ea rezolvata prin mai multe postari curente ale mai multor useri. In fond, lipsa de postari curente sau recente, face ca pagina prima a sectiunii sa se afiseze nu deficient, ci cu lacune - pur si simplu nu apare nimic nou. In curind pagina va aparea si mai goala daca nu vom incepe sa postam. Adminul cred ca poate face ca pagina prima sa afiseze posturi si mai vechi de un anume interval, dar nu vrem ca aceasta sectiune sa fie un surogat, ci o sectiune activa si accesata. Ca atare revin si le cer tuturor sa isi dedice timpul si acestei sectiuni.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top