Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default Pt Posesorii de BK si RSA

    Pt.ca multi il folosesc in combinatia newcs-cs2gb*x,
    Intereseaza pe careva cum se configureaza cardul direct sub gb*x sa apara drept local?
    de aia intreb sa nu scriu degeaba si apoi sa fie sters postul...

    Living an analog lifestyle in a digital world

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe mine, aici sau pe pm

  3. #3
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da domne ! Sa auzim (vedem) !
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe mine ma intereseaza
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    crezi ca se poate aici?

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    Pt.ca multi il folosesc in combinatia newcs-cs2gb*x,
    Intereseaza pe careva cum se configureaza cardul direct sub gb*x sa apara drept local?
    de aia intreb sa nu scriu degeaba si apoi sa fie sters postul...
    scrie aici.
    sau trimitemi un pm.mersi.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acest How-To e valabil pt. orice carduri Nagra2 fie ele D+,CABO,POLSAT...
    intai sa presupunem ca avem urmatoarele date valide:

    BK : 11 22 33 44 55 66 77 88
    RSA: 16B4AE7892FF3E2782947482927363838264AE7892FF3E2716 B4AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E2716B4 AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E27


    deci bagam cardul direct sub gb*x in primul pas si vom avea datele cardului
    in /tmp/sc01.info daca e in slotu de jos sau sc02.info daca e in slotul de sus
    ceva de genul:

    ATR:3FFF9500FF918171FE4700444E41535031313020526576 41433167
    Nagravision card

    ROM Version: DNASP110
    Revision : RevAC3
    CAM ident : UA:0xAABBCCDD
    Provider : 4801
    Ird : 12345678
    ...

    tot ce ne trebuie de aici este CAMident-ul deci in exemplul de mai sus AABBCCDD

    acum luam un editor de text (eu folosesc UltraEdit-32) si editam file-ul nagra
    din var/keys astfel :

    B: { AA BB CC DD { 11 22 33 44 55 66 77 88 }} 16B4AE7892FF3E2782947482927363838264AE7892FF3E2716 B4AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E2716B4 AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E27

    apoi salvam acest file nagra peste cel vechi in var/keys
    daca datele introduse sunt corecte trebuie sa mearga din prima la restartarea gb*xului
    acum apare urmatoarea problema - cardul nu va decoda corect toate canalele sau le va decoda
    aleator asa ca mergem in /var/softcam.cfg si facem o setare specifica pt. Timings-ul de Nagra

    T: { 04 00000 010 } Nagra

    salvam softcam.cfg modificat si restartam gb*x si voila toate canalele vor merge perfect !

    Vídeo-on-Demand (Estreias 2)

    ===== Nagra ECM on CaID 0x1801, pid 0x02FF ====
    SysID 4901
    CW0: 0B 54 97 F6 C1 8C 04 51
    CW1: 87 D6 B3 10 5A D3 4A 77

    decode:slot-1

    pt. a face update corespunzator cardului dvs. asigurati-va ca aveti in gbox_cfg setarea

    A: { 01 }

    Raportati aici feedback daca ati reusit
    succese.

    Living an analog lifestyle in a digital world

  8. #8
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe dm7025 cu gbox 2.25 am incercat si nu a mers. Din cite stiu, Nagra merge pe unele versiuni de gbox modificate pt. d+. Daca-i merge cuiva sa spuna si ce versiune de gbox a folosit.
    Toate cele bune

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ati avut sub nas tot timpul aceasta informatie da sunteti lodari si dormiti in post pe banii statului

    # Nagra Keyfile Nagra2 New format (gbox2.20-2.25)
    # Satan Key Bundle 06.01.07
    #
    # SysID and Nr. not used at present time, valid key is determinated via signature.
    # IRD/Boxkey is used for Nagra Cards in the Multicams
    # IRD Boxkey RSA4N2camcrypt (only if required, 64 bytes)
    merge cu toate versiunile de gbox

  10. #10
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by c dance View Post
    ati avut sub nas tot timpul aceasta informatie da sunteti lodari si dormiti in post pe banii statului

    # Nagra Keyfile Nagra2 New format (gbox2.20-2.25)
    # Satan Key Bundle 06.01.07
    #
    # SysID and Nr. not used at present time, valid key is determinated via signature.
    # IRD/Boxkey is used for Nagra Cards in the Multicams
    # IRD Boxkey RSA4N2camcrypt (only if required, 64 bytes)
    merge cu toate versiunile de gbox
    Pai atunci de ce se mai obosesc spaniolii sa modifice Gbox-ul ca sa mearga card-urile D+. Probabil ca dorm in post ca noi (pe banii statului spaniol, asta ca sa impartim cheltuielile).
    Toate cele bune.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu nâdsh cum facem? :P

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca se poate sa nu scrieti acel cuvant din 4 litere , gred atunci ca totul e OK .

  13. #13
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe dm7025 cu gbox-ul modificat al lui RastaMan_Sp nu am reusit sa fac sa mearga un card cu bk rsa (nu pot sa scriu de la ce provider ca iau ban de la rege). Poate ne mai da cineva un "citat" din fisierul de configurare gbox ca sa ne ajute.
    Toate cele bune.

  14. #14
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    acest How-To e valabil pt. orice carduri Nagra2 fie ele D+,CABO,POLSAT...
    intai sa presupunem ca avem urmatoarele date valide:

    BK : 11 22 33 44 55 66 77 88
    RSA: 16B4AE7892FF3E2782947482927363838264AE7892FF3E2716 B4AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E2716B4 AE7892FF3E2716B4AE7892FF3E27


    deci bagam cardul direct sub gb*x in primul pas si vom avea datele cardului
    in /tmp/sc01.info daca e in slotu de jos sau sc02.info daca e in slotul de sus
    ceva de genul:

    ATR:3FFF9500FF918171FE4700444E41535031313020526576 41433167
    Nagravision card

    ROM Version: DNASP110
    Revision : RevAC3
    CAM ident : UA:0xAABBCCDD
    Provider : 4801
    Ird : 12345678
    ...

    tot ce ne trebuie de aici este CAMident-ul deci in exemplul de mai sus AABBCCDD
    Salutare domnilor.
    Informatia de care avem nevoie asa cum preciza si fratele Marcel se poate afla si direct pe tv,daca accesam din telecomanda DM-lui plugins(tools)/G-Box Center/G-Box Share Center/Local Card/Upper Slot Information sau Lower Slot Information depinde de modelul pe care il aveti.Asa cum se vede si in imaginea de mai jos.



    Sper sa va fie de ajutor si aceasta informatie.

    Toate cele bune
    Piciul

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu prea cred ca poate gb*x sa omoare un card numai asa simplu,nu am mai auzit
    pe nici un alt forum sa fi plans cineva ca i-a murit cardul
    totusi,ce vers. de gbx ai folosit? ai avut AU decuplat in gbox_cfg si/sau in
    softcam.cfg? ai avut timings-ul T setat corespunzator?...
    sau poate foloseai cardul de N2 overclockat la 6 mhz

    # For overclocking freaks, Clocking internal STB04xxx slots with:
    # 1=7.80MHz 2=6.30MHz 3=5.25MHz 4=4.50MHz 5=3.94MHz 6=3.50MHz 7=3.15MHz
    # ****** works fine on 7.8MHz, all other fine on 6.30MHz or 5.25MHz
    # The Dream has not a clean clock signal, some cards that are sensitive will
    # refuse to work even on 3.5MHz, thats why 3.15MHz is the default value there.
    # On other STB04xxx recievers the same cards work with 6.30MHz
    #
    #F: { 51 } 02 // ******
    #F: { 52 } 03 // seca
    #F: { 53 } 03 // viaccess
    F: { 54 } 05 // nagra
    #F: { 55 } 03 // crypto
    #F: { 57 } 03 // conax
    #F: { 58 } 03 // nds

    Living an analog lifestyle in a digital world

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top