Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Ma poate ajuta cineva cu DremBox cu DiSEqC 1.2

    Ma poate ajuta cineva cu DremBox cu DiSEqC 1.2 !
    Nu reusesc de nici o forma.....
    [email protected]

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai zi ce probleme ai?
    SHALOM

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cata2k2k View Post
    Ma poate ajuta cineva cu DremBox cu DiSEqC 1.2 !
    Nu reusesc de nici o forma.....
    [email protected]
    Scopul forumului e altul, nu sa pui intrebarea si sa astepti solutia pe email, poate mai sunt si altii interesati de raspunsuri.
    Deci, care e problema? Nu-ti functioneaza? Nu reusesti sa-l configurezi? Daca vrei un raspuns la obiect, trebuie sa dai cat mai multe detalii.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai exact mi-am luat si eu un dm500 si am vazut ca are goto x, in cartea motorul motorul fiind strong dm2100 scrie ca stie goto x, credca nu stiu eu cum sau nu merge..... manual gasesc satelitii si dau store, dar ceva mai automatic......

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam greu totusi sa treci de la nestiinta totala direct la Dream. GoTox merge cu monturi HH. Trebuie sa iti setezi coordonatele tale geografice si mai trebuie ca antena (montura HH) sa fie perfect instalata. Aceste 2 conditii fiind indeplinite o sa mearga si GTX. Ce satelit ai considerat ca fiind punctul 0? Si spune si localitatea in care e montajul.
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult.... punctul 0 este satelitul 26 est (arabsat) locatia este bacau

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci ar trebui sa mearga.
    SHALOM

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am inteles, dar problema e ca daca trec locatia merge, dar nu are semnal mare, daca misc manual e-w creste.......

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa jonglezi un strop cu valorile longitudinii tale. Ex: daca tu ai long reala 21 gr 15 min, incearca 21 gr, 21 gr 25 min, 21 gr 35 min, s.a.m.d. si vezi cum sta semnalul.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi, asta incerc de 2 ore... dar nu vrea sa urca considerabil... 1-2 procente, daca dau manual est---- urca 6 procente

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci incearca sa reglezi pe 0 la semnal maxim. Pilonul antenei esti sigur ca e perfect vertical? Ce arc de sateliti prinzi, de la cit est la cit vest?
    SHALOM

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da e perfect drept, si e reglat 0 pe semnal maxim....
    Am reusit pana la urma......... din long si lat..... si merge am reusit sa scot semnal maxim, cel putin pe un satelit, dau acum sa scaneze mai multi sa vad ce se intampla...

  13. #13
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci eu nu am nici o parere buna de aceasta functiune goto X ! Ceva pt. fraieri si putori.
    Trebuie sa gasesti punctul "0" in functie de locatia ta geografica (cum s-a spus mai sus)-cauti acolo semnalul maxim-dupa care daca te afli pe curbura elipsoidala corecta pe care se afla satelitii- mergi frumos din sat in sat manual pas cu pas pina gasesti semnalul maxim la fiecare dintre ei si ii memorezi in motor. Eu mi-as face o fituica pt. mai tirziu unde mentionezi ce sat. pe ce pozitie l-ai memorat in motor. Vei mai avea nevoie de aceste informatii GARANTAT in viitor cindva ...

    BAFTA

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top