Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default CNA l-a trimis la plimbare pe Becali (temporar)

  CNA a decis, īn şedinţa publică de joi, să amāne decizia de acordare a licenţei pentru postul de televiziune Becali TV, pentru a reflecta la legalitatea unei televiziuni care să aibă numele unei persoane politice.

  Īn urma unei discuţii care a durat mai mult de o oră, şi la care au fost prezenţi Gigi Becali, finanţatorul Becali TV, şi Silviu Prigoană, cel care se ocupă de proiectul tehnic al postului, CNA a solicitat o īntālnire ulterioară, pe 22 mai, la care Becali să se prezinte cu avocaţii săi, iar CNA să formuleze o opinie juridică clară cu privire la legalitatea acestui brand TV.

  Printre altele, Gigi Becali a declarat că intenţionează să facă o televiziune "mai curată" decāt cele existente īn prezent pe piaţă.

  "Intenţia mea este să fac o televiziune, o fac sincer nici ca business, nici politic, vreau să fac o televiziune mai curată decāt celelalte", a spus Becali.

  Potrivit lui Becali, noua televiziune "va spune adevărul şi va prezenta morala creştină prin slujbe religioase şi prin emisiuni informative". Finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti a spus membrilor CNA că va aloca postului 2-3 milioane de euro pe an.

  "Prezenţa Opoziţiei īn această televiziune va fi char mai mare, dacă e să se echilibreze, trebuie să se echilibreze natural, eu nu mă voi implica īn asta, va fi doar o televiziune creştină, nu veţi vedea decolteuri", a mai spus Becali.

  Becali a mai spus că el este patronul echipei de fotbal, dar nu are nici măcar 1% din acţiunile televiziunii. Prin urmare, televiziunea este a Clubului, a conchis el.

  Discuţia va fi reluată marţi, 22 mai la ora 11.00.

 2. #2
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2003
  Location
  crisana
  Posts
  1,806
  Posts Thanks / Likes

  Default

  daca va fi asa cum zice, va fi binevenita avind in vedere canalele ALFA OMEGA, CREDO si SPERANTA...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top