Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Echosmart 690

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default Echosmart 690

    Intro: Momentan am un 790 (foarte multumit), in afara de ce e fta nu prea am timp sa ma uit la tv, totusi intentionez mai iau ceva pt dormitor (fta / key)

    Q1: Exista undeva o descriere a receptoruilui?
    Q2: Exista si versiunea 670, fara cititor de card?
    Q3: A avut cineva probleme hardware cu el?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusT View Post
    Intro: Momentan am un 790 (foarte multumit), in afara de ce e fta nu prea am timp sa ma uit la tv, totusi intentionez mai iau ceva pt dormitor (fta / key)

    Q1: Exista undeva o descriere a receptoruilui?
    Q2: Exista si versiunea 670, fara cititor de card?
    Q3: A avut cineva probleme hardware cu el?
    cred ca vrei sa zici 770
    are acelasi soft si merge la fel de bine
    ai aici cel mai mic pret si detalii despre produs
    http://www.dk-sat.ro/home/channel.as...hannel=Produse
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  3. #3
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista 660 FTA si 690.Am testat un 690 si functioneaza la fel ca 790 dar este foarte urat,nu are niciun buton pe panoul frontal, nu are modulator si este foarte mic(depinde de gustul fiecaruia).Eu te-as sfatui tot pt un 770 sau 790.
    Cu respect,
    barbone

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barbone View Post
    Exista 660 FTA si 690.Am testat un 690 si functioneaza la fel ca 790 dar este foarte urat,nu are niciun buton pe panoul frontal, nu are modulator si este foarte mic(depinde de gustul fiecaruia).Eu te-as sfatui tot pt un 770 sau 790.
    Cu respect,
    mda.. pana la urma cred ca @mariust a zis bine de 670, dar mai sus voreba de 790 si am crezut ca se referea la acelasi model dar fara cititor, exact cum a scris .
    690 citeste toate carteleleca si 790 sau nu stii!
    daca ar avea acelasi soft ar fi ok pt mine, caci vreau sa il pun intr-un spatiu mai mic.
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Galati
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xud View Post
    mda.. pana la urma cred ca @mariust a zis bine de 670, dar mai sus voreba de 790 si am crezut ca se referea la acelasi model dar fara cititor, exact cum a scris .
    690 citeste toate carteleleca si 790 sau nu stii!
    daca ar avea acelasi soft ar fi ok pt mine, caci vreau sa il pun intr-un spatiu mai mic.
    Eu am de vreo 2 luni un 690 si merge la fel ca 770.Cu vers2.78 vad D,Pr,T*S,etc si cartela de Max(viacces);in rest,imi place ca-i mai mic si ca n-are afisaj pe panoul frontal(la 770 puneam o cutie de chibrituri pe afisaj).Nu-mi place ca n-are buton on of in spate si trebuie sa ma aplec sa-l scot din priza pt cite un restart(T*S-ul mai necesita din cind in cind asa ceva).
    HH 0,90 ; Echosmart 770, 690, Alma s2200

    - Beauty is in the eye of the be(er)holder -

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by Bergibergi View Post
    Eu am de vreo 2 luni un 690 si merge la fel ca 770.Cu vers2.78 vad D,Pr,T*S,etc si cartela de Max(viacces);in rest,imi place ca-i mai mic si ca n-are afisaj pe panoul frontal(la 770 puneam o cutie de chibrituri pe afisaj).Nu-mi place ca n-are buton on of in spate si trebuie sa ma aplec sa-l scot din priza pt cite un restart(T*S-ul mai necesita din cind in cind asa ceva).
    multumesc pt raspuns! am luat deja 2 buc si sunt foarte multumit.
    tocmai de butonul din spate sunt si eu suparat, caci trebuie sa te apleci la priza cind vrei sa bagi soft sau key. e rau fara afisaj caci nu vezi cind se inacarca softul.. mai ales dintr-un receptor in altul ! in rest... nuami de bine
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Galati
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by xud View Post
    multumesc pt raspuns! am luat deja 2 buc si sunt foarte multumit.
    tocmai de butonul din spate sunt si eu suparat, caci trebuie sa te apleci la priza cind vrei sa bagi soft sau key. e rau fara afisaj caci nu vezi cind se inacarca softul.. mai ales dintr-un receptor in altul ! in rest... nuami de bine
    Eu aplic Regula Sticlei de Bere cind bag soft nou 1- desfac sticla de bere cind incepe transferul; 2- pina cind apare pe monitor transfer complete am baut 1/2 de sticla; 3- beau incet cealalta 1/2(cam 30sec); 4-scot din priza.Problema e ca dupa ce bag si lista de canale si apoi si softcamul adecvat ma aplec foarte greu la priza ...
    HH 0,90 ; Echosmart 770, 690, Alma s2200

    - Beauty is in the eye of the be(er)holder -

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bergibergi View Post
    Eu aplic Regula Sticlei de Bere cind bag soft nou 1- desfac sticla de bere cind incepe transferul; 2- pina cind apare pe monitor transfer complete am baut 1/2 de sticla; 3- beau incet cealalta 1/2(cam 30sec); 4-scot din priza.Problema e ca dupa ce bag si lista de canale si apoi si softcamul adecvat ma aplec foarte greu la priza ...
    Tare.
    Eu cred ca de aplecat e usor, mai greu cu ridicatul
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De la o bere sa te ridici greu Hm, ar trebui o naveta intreaga pentru profi. Apropo vreau sa-mi iau un Echosmart de asta ca sa mai incerc si altceva(pana la un Visuletz mai este). Ce imi trebuie ca sa il fac sa "vorbeasca"?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Galati
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    De la o bere sa te ridici greu Hm, ar trebui o naveta intreaga pentru profi. Apropo vreau sa-mi iau un Echosmart de asta ca sa mai incerc si altceva(pana la un Visuletz mai este). Ce imi trebuie ca sa il fac sa "vorbeasca"?
    Pai regula e valabila si cind incarc lista de canale si cind incarc softcamul(deci 3 beri),plus ca uneori nu-mi place versiunea si pun alta(=6 beri)si tot asa.Acum serios,iti trebuie versiunea 2.82( merge incarcata cu cnx uptool7.0,care vine in pachetul versiunii2.72) si un softcam cit mai recent si cit mai mic(trbuie sters ce e inutil)
    HH 0,90 ; Echosmart 770, 690, Alma s2200

    - Beauty is in the eye of the be(er)holder -

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top